Design doortrekken tot in de details van een spoeltafel

31 oktober 2016 Bron: Blanco
Consumenten bekijken een spoeltafel voornamelijk als een praktische werktool in de keuken, maar een spoeltafel uit het SteelArt gamma van Blanco is veel meer dan dat. De designs zijn minimalistisch en de uitvoering is prachtig met de hand afgewerkt. Werkbladen op maat en spoelunits met een uniek karakter kenmerken het high-end gamma. In totaal zijn er drie verschillende roestvrij stalen oppervlakken beschikbaar: zijdemat, zijdeglans en het nieuwe BLANCO Durinox. Het roestvrij staal Blanco Durinox is uniek en uitermate sterk dankzij een nieuw afwerkingsprocédé met oorsprong in de ruimtevaartindustrie.

Puur vakmanschap voor puur design

Wie een SteelArt spoeltafel van Blanco aanraakt, voelt als het ware de uren aan vakmanschap die eraan vooraf gegaan zijn. Alle spoeltafels van dit hoogwaardige gamma zijn vervaardigd in het SteelArt atelier in kleine oplage en met oog voor detail. Ze voldoen dan ook aan de hoogste normen inzake kwaliteit.

Topkwaliteit dankzij Durinox

Het roestvrij stalen oppervlak Durinox van BLANCO SteelArt is fluweelzacht, dubbel zo hard en extreem duurzaam. Dit dankzij het afwerkingsprocédé dat geďnspireerd is op ruimtevaarttechnologie en verder ontwikkeld is voor gebruik in de keuken door Blanco. Het matte, gladde uitzicht is te danken aan de extreem homogene structuur van Blanco Durinox. De spoeltafels en werkbladen uit Durinox zijn dan ook beter bestand tegen krassen dan conventioneel rvs en dus ideaal voor keukenactiviteiten.

Blanco SteelArt

Variatie vormgegeven

Ronde hoeken en vloeiende lijnen of liever strakke rechthoekige vormen? Voor opbouw, onderbouw, vlakbouw of zelfs samengesmolten met het roestvrij stalen werkblad? De spoelbakken en spoeltafels in de SteelArt lijn zijn uitermate gevarieerd.

Blanco SteelArt

Uniek maatwerk

Wie een gepersonaliseerde keuken (werkblad) wil in roestvrij staal, is bij SteelArt aan het juiste adres. De werkbladen worden op maat ontworpen en de designs zijn helemaal uniek. De spoelbakken of spoeltafels kunnen perfect geďntegreerd worden in één vloeiende lijn van roestvrij staal.
Consumenten kunnen hiervoor terecht bij de geselecteerde keukenspecialisten die je kan terugvinden op de website.

Blanco SteelArt


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo