Moderne spoelbak in roestvrij staal met kleine radius

17 januari 2012 Bron: Blanco
Nu in de huidige keukencultuur de leefruimte en de keuken in mekaar overvloeien, moet ook het centrum van de keuken, de spoelunit beantwoorden aan specifieke designeisen. De lijn van Blancoandano beantwoordt met zijn strakke accenten zowel de vraag naar fuctionaliteit als esthetiek.
Door gereduceerde hoeken Ė en bodemradii, krijgt de spoelbak een moderne look. Tegelijkertijd wordt zo de bruikbare ruimte in de spoelbak vergroot en dus optimaal benut. Het afwassen van grote kommen en pannen wordt kinderspel. Het spoelbakkenprogramma van Blancoandano heeft 7 modellen met verschillende bakgrootte. U kan hierbij kiezen voor een enkele of dubbele spoelbak. Alle modellen zijn beschikbaar in onderbouwversie of met de vlakke IF-rand, geschikt voor vlakinbouw of opbouw.

Blancoandano creŽert een harmonisch samenspel tussen functionaliteit en esthetiek. CreŽer enerzijds een stijlvolle keuken dankzij Blancoandano's zijdeglanzende oppervlak, esthetische afdekking van de overloop met de nieuwe C-overflow, moderne korfplug en strakke lijnen. CreŽer anderzijds ook een keuken die functioneel op en top is dankzij Blancoandano's diepe bak van wel 190 mm, dankzij de ruime werkzone in de bak en dankzij de verschillende installatiemogelijkheden!

Optioneel kan de Blancoandano aangevuld worden met een multifunctioneel inzetbakje, een smaakvolle glazen snijplank, een verplaatsbaar verlek en de CapFlow, een esthetische afdekking van dekorfplug dat waterspetters reduceert.
De Blancoandano combineert daarenboven erg mooi met de nieuwe mengkraan Blancovonda.Blancovonda: triomfeert met het ultieme bedieningscomfort

Een echte blikvanger in de keuken, dankzij het consequent rechtlijnige design en de geraffineerde details. Deze mengkraan heeft een ergonomische bediening vooraan en is daardoor zeer praktisch. De hoge uitloop vergemakkelijkt het vullen van hoge vazen en kookpannen. De zwarte softgrip zorgt voor een moderne touch in contrast met het roestvrij stalen oppervlak. Blancovonda is beschikbaar met of zonder controlefunctie voor de waste en in uitvoering chroom of edelstaal geborsteld.

Lees ook:

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo