Strakke lijnvorming bij de nieuwe keukenkranen van Blanco

7 september 2015 Bron: Primetime
Strakke lijnvorming bij de nieuwe keukenkranen van Blanco
Blanco Carena
Blanco zorgt voor twee blikvangers in huis! De kranen Blanco Carena en Blanco Jurena pronken in het hart van de keuken: op de spoeltafel. De twee keukenkranen zijn gebaseerd op hetzelfde designconcept, maar zien er toch helemaal anders uit. Wie deze stijliconen naast elkaar zet, ziet meteen het verschillende ontwerp van de uitloop. De ronde boog van de Blanco Carena is eerder modern klassiek; daar de lijnen van de Blanco Jurena een gesofisticeerde elegantie etaleren. Hun fijne, compacte kraanlichaam brengt hun design dan weer korter bij mekaar.

De bedieningshendel staat bij de twee modellen letterlijk en figuurlijk trots overeind. Deze positie oogt niet alleen mooi, maar maakt het controleren van de waterstraal ontzettend gemakkelijk.

Blanco jurena chroom
Blanco jurena chroom

De S van sproeien maar

Blanco Carena-SDe geďntegreerde sproeikop is nog zo’n stijlvol handigheidje waar Blanco bekend om staat. De douchekop is erg gebruiksvriendelijk en uittrekbaar via een zwarte, bijna onzichtbare controleknop. Niet alleen designmatig, maar zeker ook ergonomisch gezien is deze innovatie een weloverwogen praktische oplossing in het ontwerp van de JurenaS en CarenaS.

Tot in de puntjes afgewerkt

Beide kraanmodellen zijn beschikbaar in chroom afwerking en de Carena (S) is eveneens te verkrijgen in een van de trendy Silgranit kleuren. Zo kunnen ze perfect afgestemd worden op iedere spoeltafel in Silgranit.

Blanco carena silgranit
Blanco carena silgranit

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo