Deceuninck wordt hoofdsponsor van ’s werelds nummer één wielerploeg

  BE   9 oktober 2018 Bron: Deceuninck
Deceuninck wordt hoofdsponsor van ’s werelds nummer één wielerploeg
Deceuninck, toonaangevend ontwerper en fabrikant van raam- en deurprofielen, kondigde gisteren met trots aan dat het vanaf 1 januari 2019 samen met Quick Step hoofdsponsor wordt van het Deceuninck – Quick Step World Tour wielerteam geleid door Patrick Lefevere. Vanaf volgend seizoen zal het Deceuninck logo een prominente plaats innemen op de truitjes van o.a. Philippe Gilbert, klimtalent Julian Alaphilippe en Belgisch kampioen Yves Lampaert.

Deceuninck is ervan overtuigd dat dit engagement in de wielersport niet alleen zijn eigen commerciële ontwikkeling zal ondersteunen, maar ook die van de 4000 klanten in meer dan 90 landen. De internationale samenstelling van het team en de internationale wielerkalender komen perfect overeen met de belangrijkste landen waar Deceuninck actief is. De familiale waarden, teamspirit en topprestaties die de voorbije decennia kenmerkend waren voor het team van Patrick Lefevere sluiten bovendien naadloos aan bij de waarden bij Deceuninck.

Francis Van Eeckhout, CEO Deceuninck Group: “We zijn verheugd met deze krachtige samenwerking binnen het internationale wielrennen, een van de populairste sporten in Europa die steeds mondialer wordt. Deze sponsorovereenkomst biedt talloze commerciële kansen voor Deceuninck en al onze klanten. Ik ben ervan overtuigd dat dit een nieuwe mijlpaal is voor het bedrijf.”

Jérôme De Bruycker, Marketing Manager Europe, voegt hieraan toe: “Dit wordt echt een doorbraak die zal leiden tot een reeks marketingcampagnes die symbool zullen staan voor onze passie voor innovatie, ecologie en design. De voortdurende media-aandacht gedurende het volledige jaar zal ons merk Deceuninck versterken en ons en onze klanten helpen de geprefereerde keuze te zijn van de eindklant.”

Deceuninck wordt hoofdsponsor van ’s werelds nummer één wielerploeg
Patrick Lefevere, Team CEO: “Het doet me enorm veel plezier Deceuninck als hoofdsponsor voor de komende seizoenen te mogen verwelkomen. Dankzij hun commitment en dat van de andere partners kan het team denken aan de toekomst en aan het verder bouwen op wat we tijdens dit uitzonderlijke seizoen bereikt hebben. Gedurende de voorbije jaren hebben we getoond dat we bij de beste teams in de wielersport behoren en onze resultaten garanderen zowel uitstraling als internationale zichtbaarheid. En last but not least, de structuur en diensten die we aan onze partners aanbieden geven hen een sterk commercieel platform om hun klanten een unieke en exclusieve belevenis aan te bieden. Ik ben blij een internationaal bedrijf, waarmee we zoveel waarden delen, aan onze zijde te hebben en ik ben zeker dat we samen onze doelstellingen zullen bereiken.”

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo