Dossier Batibouw

Deceuninck Zendow#neo Premium: de toekomst is vandaag

  BE   18 februari 2016 Bron: Deceuninck
New is now. Als marktleider in een wereld waarin – terecht! – steeds meer aandacht geschonken wordt aan de impact van het gebruik van materialen en van energie, is Deceuninck het aan zichzelf, aan jou en aan de toekomstige generaties verplicht nieuwe technieken en strategieën te ontwikkelen die zijn profielen nog efficiënter en nog performanter maken. Zoals bijvoorbeeld met Linktrusion: een revolutionaire technologie waarmee de traditionele versterkingswijze van pvc-profielen volledig herdacht werd en waar alle Deceuninck Zendow#neo-raam- en deurprofielen mee zijn uitgerust. In een Standaardversie én vanaf Batibouw ook in een Premiumversie. Dé manier bij uitstek om maximaal op je energiefactuur te besparen en… op je aankoopfactuur. Want Deceuninck betaalt vanaf Batibouw 2016 aan particulieren die voor Zendow#neo Premium-ramen en/of -deuren in kleur kiezen tot 300 euro terug…

Revolutionaire Linktrusion-technologie

Naast zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding staat pvc al langer bekend voor zijn hoge isolatiewaarde. Door toepassing van de unieke Linktrusion-technologie gaat Deceuninck nog een stap verder. Met Linktrusion worden verschillende technologieën en materialen - pvc, continue glasvezel, staaldraden, pvc-hardschuim,...- gecombineerd om voor elke type toepassing de ideale productconfiguratie samen te stellen. Zo zorgt Linktrusion voor een efficiënter grondstofgebruik, een 100% recycleerbaar product en – het allerbelangrijkst – voor optimale thermische prestaties. Met Linktrusion introduceerde Deceuninck immers alternatieve oplossingen voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen die standaard aanwezig zijn in de hoofdprofielen. Staal is goedkoop en sterk, maar heeft als nadeel dat een groot deel van de isolatiewaarde van de profielen verloren gaat. Door staal te vervangen zorgt Deceuninck voor isolatieprestaties die tot 35% beter zijn.

Nieuw: Deceuninck Zendow#neo Premium

De raam- en deurserie waarin de Linktrusion-technologie voor het eerst gebruikt werd, was de Deceuninck Zendow#neo-serie. Na een eerste toepassing op de Deceuninck Zendow#neo Standaard-ramen en -deuren die al garant stonden voor ongeziene isolatieprestaties, introduceert Deceuninck nu zijn Zendow#neo Premium -ramen en -deuren.

Superisolerend: Uw tot 0,65 W/m²K

Bij Deceuninck Zendow#neo Standaardramen wordt zowel in het kader als in de vleugel een combinatie van staaldraad en pvc-hardschuim gebruikt. Een raam met dubbele beglazing met een Ug van 1,0 W/m²K krijgt zo een Uw-waarde van 1,1 W/m²K. Bij Deceuninck Zendow#neo Premium blijft het kaderprofiel gelijk, maar het vleugelprofiel (82 mm) beschikt over 6 kamers, waardoor het thermisch nog beter isoleert. De vleugel is half terugliggend en wordt versterkt door structurele glasvezels. Deze staan garant voor een uitstekende rigiditeit en voor ongeziene isolatieprestaties. In combinatie met driedubbele beglazing is zelfs een Uw-waarde van 0,65 W/m²K mogelijk.
Bijkomende troeven van de Deceuninck Zendow#neo Premium-ramen zijn o.a. het tijdloze design, de meer dan 4000 kleurcombinaties, de strakke, slanke vleugel en de grotere afmetingen.

Zendow#neo Premium-deuren : toptechnologie en topveiligheid

Deceuninck paste de Linktrusiontechnologie voor het eerst toe bij de Zendow#neo-ramen. Sinds kort wordt de technologie ook toegepast bij de deuren. Bij de Premium-deuren wordt de half terugliggende deurvleugel van 82 mm ook hier versterkt met ononderbroken structurele glasvezels, het deurkader wordt thermisch versterkt. Een meter vleugelprofiel kan hierbij maar liefst tot 200.000 lopende meter glasvezels bevatten. De techniek komt niet alleen de isolatiewaarde ten goede, ze biedt ook meer esthetische mogelijkheden. De extra stevigheid betekent dat er grotere maximale vleugelafmetingen mogelijk zijn. Tot 115 cm breed en tot 250 cm hoog.

Tot 300 euro terugbetaald

Wie vanaf Batibouw voor Deceuninck Zendow#neo Premium-ramen of -deuren in kleur kiest maakt een slimme keuze want je bespaart op energie, zonder in te boeten op design, comfort of kleur.

En wat meer is… Je portemonnee geniet mee. Want naast de maximale besparing op je energiefactuur die je met Deceuninck Zendow#neo Premium realiseert, worden er ook nog steeds heel wat fiscale stimuli voor goed isolerende ramen en deuren toegekend. Daarbovenop geeft Deceuninck bouwers of verbouwers (in spe) zelf ook nog eens een extra financieel duwtje in de rug…

Wie de stand van Deceuninck op Batibouw (stand 4.212) bezoekt, kan er het personeel aanspreken over de cashback-actie die Deceuninck op de Zendow#neo Premium-serie in kleur voert. Dankzij deze actie krijgen particuliere bouwers en verbouwers bij aankoop van minimum 10 Zendow#neo Premium -ramen en/of -deuren in kleur tot maar liefst 300 euro terugbetaald. Bij aankoop van 5 t.e.m. 9 Zendow#neo Premium-ramen en/of –deuren in kleur is dit 100 euro. Alle info en voorwaarden zullen vanaf Batibouw ook terug te vinden zijn via de www.deceuninck.be-site.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo