Renoveren met gevelbekleding van Deceuninck: tweemaal voordeel

19 oktober 2015 Bron: Deceuninck
Als je gevelwerken wil uitvoeren, dan doe je dat maar beter meteen grondig, inclusief een goede isolatie. Niet alleen creŽer je daarmee een aangenaam binnen - klimaat en verlaag je je energierekening, vanaf 1 november kan je ook weer aanspraak maken op een renovatiepremie.

Isoleren voor meer comfort

Woon je in een oudere woning, dan merk je het wellicht wel: in de winter kan het kil voelen. De energiekosten lopen dan ook hoog op. De remedie: ga voor goede isolatie. Een gevel met isolerende ramen en deuren is een goed begin. De Zendow en Zendow#neo pvc-profielen van Deceuninck kunnen alvast de thermische performantie gevoelig doen toenemen, zeker in combinatie met hoogrendementsglas. De warmte blijft binnen, de koude buiten. Ook efficiŽnte muurisolatie is uiteraard essentieel om je woning energiezuinig te maken.
Bij renovatie is isoleren aan de buitenkant de beste keuze, omdat je op die manier het best een ononderbroken isolatieschil kan bekomen.

Hoogwaardige gevelbekleding

Renoveren met gevelbekleding van Deceuninck: tweemaal voordeelDe isolatie van je woning gaat hand in hand met de afwerking.
Uiteraard wil je dat je gevel straks een mooi visitekaartje is voor je huis. Isoleer je aan de buitenkant, hou er dan rekening mee dat ook de dikte van de gevel zal toenemen.
Ga dus voor eenvoudig te bewerken en verwerken gevelbekleding die perfect kan dienen als finale eindlaag.

Deceuninck beschikt onder meer over een standaard pvc-gevelbekledingsreeks, beschikbaar in drie vormen: rabat, dubbele rabat en potdeksel. Elke soort is er in acht verschillende, in de massa gekleurde tinten. De beide rabatplanken van enerzijds 15 cm en anderzijds 30 cm hoog zijn ook voorzien van een houtreliŽfstructuur. De premium uitvoeringen - bestaande uit zowel pvc als Twinson, een composietoplossing - beschikken over een bijzonder uitgebreid kleurenpalet. Zo is het perfect mogelijk een totale harmonie te creŽren tussen ramen, gevel en dakafwerking. Ook kan creatief omgesprongen worden met vorm, kleur en materiaal.
Een pvc-gevelbekleding heeft tal van voordelen: het is onderhoudsarm, zelfdovend en 100% recycleerbaar. Bovendien is de installatie bijzonder snel en eenvoudig.

Ook diverse geveloplossingen in Twinson, een composiet gemaakt uit het beste van hout en pvc, worden aangeboden. Bij de Twinson open en gesloten geveloplossing combineer je de natuurlijke look van hout met het onderhoudsgemak en de duurzaamheid van pvc.
Twinson is splinter- en rotvrij alsook waterbestendig. Bij de vlakke gevelplank zorgt het unieke tand- en groefsysteem in combinatie met de perfect bijpassende afwerkingsprofielen voor een lichtgewicht geventileerde voorzetgevel.

Tot slot is het belangrijk te weten dat alle Deceuninck geveloplossingen perfect compatibel zijn met de meest uiteenlopende isolatiediktes.
Kies je voor een nieuwe gevelbekleding, dan kun je voor totale harmonie gaan door ook de ramen, deuren en dakoversteken daarop af te stemmen. Informeer zeker ook of je recht hebt op de combipremie. De combipremie is een energiepremie voor wie tegelijk zijn muren isoleert en ramen vervangt. Meer info via www.vlaanderen.be.

Wil je weten welke gevelbekleding het best bij jouw woning past ?
Vraag een gratis staal aan via onze stalenbibliotheek op de website www.deceuninck.be
Of vraag een gratis brochure of plaatsingsofferte!

Renoveren met gevelbekleding van Deceuninck: tweemaal voordeel

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo