Deceuninck lanceert nieuwe serie vensterbanken Stonosil

18 augustus 2015 Bron: deceuninck
Wie strakke, stijlvolle binnenvensterbanken zoekt die uniform gekleurd zijn of als natuursteen ogen maar toch de duurzaamheid, de onderhoudsvriendelijkheid en de kras-, vocht- en uv-bestendigheid bieden die eigen is aan kunststof, hoeft niet verder te zoeken. Het spiksplinternieuwe vensterbanken gamma Stonosil van Deceuninck biedt dit namelijk allemaal. Precies zoals Deceunincks slogan ‘bouwen aan een duurzaam (t)huis’ belooft, zijn deze vensterbanken gemaakt van gerecycled kunststof en ook 100% recyclebaar. De nieuwe vensterbanken van Deceuninck zijn niet alleen fraai vormgegeven, een verrijking van uw interieur en zuinig voor uw portemonnee, maar ook goed voor het milieu.

Bouwen aan een duurzaam (t)huis

Deceuninck biedt vier categorieën kunststof oplossingen - Ramen & Deuren, Tuintoepassingen, Dak & Gevel en Interieurtoepassingen – die stuk voor stuk state-of-the-art-toonbeelden van duurzaamheid zijn. En dat geldt ook voor de nieuwe Stonosil-vensterbanken die nu door Deceuninck worden gelanceerd.

De nieuwe Deceuninck Stonosil-binnenvensterbanken zijn vervaardigd op basis van gerecycled kunststof waarvan de compoundering onder het ISO 9001-certificaat gebeurt. Aan het einde van hun levenscyclus zijn ze bovendien 100% recyclebaar.

Naast ‘duurzaam’ in de zin van milieuvriendelijk, zijn de Deceuninck Stonosil-vensterbanken uitermate robuust en slijtvast. De bekledingsprofielen bestaan uit geëxtrudeerde holle profielen in hoogslagvast ongeplastificeerd kunststof waarvan de stevigheid gewaarborgd wordt door tussenwanden op regelmatige afstand. De hoogwaardige laminaatfolie garandeert een hoge mate van onderhoudsvriendelijkheid en kras-, vocht- en uv-bestendigheid van de Stonosil-vensterbanken van Deceuninck.

Deceuninck Stonosil vensterbanken

Oogstrelende natuursteenlook of een strakke uni-kleur?

Het nieuwe binnenvensterbanken-assortiment van Deceuninck Stonosil zorgt voor een tijdloze afwerking in zowel een modern als in een klassiek interieur dankzij de strakke vormgeving en afgeschuinde randen. Deceuninck biedt de keuze uit maar liefst 6 kleuren: een natuursteenlook (blauwsteen, lichte blauwsteen, carraramarmer) of een moderne uni-tint (crèmewit, verkeerswit, verkeersgrijs).

De Deceuninck Stonosil-profielen zijn beschikbaar in lengtes van 6 m, zodat er geen naden zichtbaar zijn, en in twee verschillende breedtes: 20 cm (profiel P 541) of 25 cm (profiel P 542). De P 542-tabletten met een breedte van 25 cm zijn ook aan de achterzijde voorzien van afgeschuinde randen, waardoor ze ook toepasbaar zijn zonder neus - voor een nog strakker eindresultaat.

Om de Stonosil-vensterbanken tot in de perfectie af te werken biedt Deceuninck een gamma eindkappen (P 549) die door hun gelijkliggende vormgeving voor een oogstrelende en elegante afwerking zorgen.

Meer info of een gratis staal?

Voor meer info over de nieuwe Deceuninck Stonosil-vensterbanken, kan je terecht op www.deceuninck.be. Het assortiment venstertabletten is terug te vinden onder de rubriek interieurtoepassingen. Je kan via de site trouwens ook een gratis staal van de Stonosil-binnenvensterbanken aanvragen die dan per post wordt toegestuurd.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo