Nieuwe Zendow#neo-deuren met Linktrusion op Building Holland

18 maart 2015 Bron: deceuninck
Deuren zijn bepalend voor het aanzicht en het comfort van een woning. Ze zijn, net als ramen, van groot belang voor de isolatie en winddichtheid van een huis en essentieel voor de inbraakwerendheid. De nieuwe deurprofielen die Deceuninck introduceert op Building Holland (stand 11.301) combineren stijl, comfort, veiligheid, energiezuinigheid en bovenal optimale thermische prestaties dankzij de unieke Linktrusion technologie.

Ongekende isolatieprestaties

Kunststof staat al jaren bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de hoge isolatiewaarde. Door de unieke Linktrusion technologie heeft de Deceuninck deurenserie nu nog meer voordelen. Linktrusion biedt een alternatief voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen die standaard in de hoofdprofielen werden verwerkt. Staal is weliswaar goedkoop en sterk, maar heeft als nadeel dat het een groot deel van de isolatiewaarde van de profielen verloren laat gaan. Door het staal te vervangen zorgt Deceuninck voor isolatieprestaties die tot 30% beter zijn.

In de Zendow#neo raam- en deurserie werd de unieke Linktrusion-technologie voor het eerst toegepast. Bij de Zendow#neo-standaarduitvoering van Deceuninck wordt zowel in het kader als in de vleugel een combinatie van staaldraad en pvc-hardschuim gebruikt. Een raam met dubbele beglazing met een Ug van 1,0 W/m²K krijgt zo een Uw-waarde van 1,1 W/m²K. Bij Deceuninck Zendow#neo Premium blijft het kaderprofiel gelijk, maar het vleugelprofiel beschikt over 6 kamers, waardoor het thermisch nog beter isoleert. Hier wordt de opendraaiende vleugel versterkt door ononderbroken (‘continue’) structurele glasvezels. Dit garandeert een uitstekende rigiditeit. Deceuninck Zendow#neo Premium-profielen in combinatie met dubbele beglazing met een Ug van 1,0 W/m²K geven een raam met een Uw-waarde van 1,1 W/m²K. In combinatie met driedubbele beglazing met een Ug van 0,4 W/m²K is zelfs een Uw-waarde van 0,65 W/m²K mogelijk.

De nieuwe Zendow#neo-deurprofielen van Deceuninck worden voor het eerst geproduceerd met schuim en staaldraad. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde thermische isolatie en een superieure rigiditeit. Een ander belangrijk voordeel is dat de nieuwe Zendow#neo-deuren op hele grote afmetingen kunnen worden gefabriceerd vanwege de toepassing van continue structurele glasvezels.

Deceuninck-deuren in elke stijl

De kunststof van Deceuninck worden in elke stijl gefabriceerd. Klassiek of modern? Met of zonder zij- of bovenlicht? Al dan niet met huisnummer in de gezandstraalde beglazing? Afgewerkt met decoratieve deurpanelen of bekledingsprofielen? Het brede Deceuninck-gamma overtreft ieders verwachting.

Ook in kleur is er een grote keuze. In de massa gekleurd, afgewerkt met een uv-bestendige en vuilafstotende folie of voorzien van de unieke coatingtechnologie van Deceuninck, met een fijne korreling of mat satijn gekleurd. In de Deceuninck Zendow#neo-deurenserie kun je ook kiezen voor integraal gekleurde profielen. Hierbij worden de profielen volledig, ofwel rondom, gelakt. De Deceuninck Zendow#neo-deurprofielen passen qua vormgeving uitstekend bij de raamprofielen. Met de vleugeloverdekkende oplossingen tonen de deuren nog fraaier.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo