Buitenschrijnwerk

Deceuninck verlengt actie met prijzenpot van €10.000

De Deceuninck Facebook-actie waarmee Nederlandse particulieren worden beloond voor het aanschaffen van de uiterst energiezuinige Zendow#neo kozijnen, is verlengd tot 1 juli 2015. Wie een fraaie kleurenfoto van zijn nieuwe Deceuninck Zendow#neo kozijnen instuurt en op de Deceuninck Facebookpagina de meeste ‘likes’ verzamelt, ontvangt een cashbackcheque ter waarde van maar liefst € 5000 of een van de tien cashbackcheques van €500.

De looptijd van de Facebook-actie is gerelateerd aan het tijdelijke verlaagde btw-tarief op arbeid van 6%. Omdat deze termijn, die op 31 december 2014 zou aflopen, door de Nederlandse overheid is verlengd, laat Deceuninck de Facebook actie ook doorlopen tot 1 juli 2015. Op deze wijze kunnen nog meer particulieren kans maken op de hoofdprijs van €5000.

Vooral de energie-efficiëntie, het lage onderhoud en het verhoogde comfort van Zendow#neo profielen blijken aantrekkelijke eigenschappen voor particulieren. Vele particulieren kozen reeds om deze redenen voor de Deceuninck Zendow#neo kozijnen. Deceuninck voert in Nederland campagne met als motto: ‘Bespaar op energie, niet op comfort & design’. De prestaties van de Deceuninck ramen en deuren blijven ruim onder de normen die door de overheid zijn vastgelegd in de strenge energieprestatieregelgeving (EPN).

Alle info en actievoorwaarden zijn terug te vinden op www.deceuninck.nl

Ook interessant