De look van natuursteen gekoppeld aan de voordelen van pvc

3 oktober 2014 Bron: Marquiz
Wil je je interieur een klassevolle natuursteenlook geven maar zoek je tegelijkertijd een oplossing die uitermate waterbestendig, onderhouds- en budgetvriendelijk is? Dan kan je echt niet om de nieuwe decoratieve wandtegels van Deceuninck heen. Deceuninck Decoramic combineert het warme gevoel van muurtegels met alle voordelen van pvc.

Of je nu een nieuwe woning bouwt of je bestaand interieur een make-over wil geven, nog nooit lag de natuurlijke en kwaliteitsvolle uitstraling van muurtegels zo binnen handbereik als met de nieuwe decoratieve wandtegels van Deceuninck. Deceuninck Decoramic combineert de look van decoratieve muurtegels met alle voordelen die zo eigen zijn aan interieuroplossingen in pvc.

De nieuwe decoratieve wandtegels Deceuninck Decoramic zijn 5 mm dik, hebben een rechthoekige groot formaat van 650 mm op 375 mm en blinken uit in kwaliteit en duurzaamheid. Zo kennen ze een uitzonderlijk hoge slagvastheid, zijn ze vervaardigd op basis van gerecycleerd materiaal en zijn ze op het einde van hun levenscyclus opnieuw 100% recycleerbaar. Het dessin van de tegels wordt verkregen via een kleurvaste, vuilafstotende en uv-bestendige structuurfolie.

Een van de grootste troeven is dat door gebruik te maken van een tand-en-groefsysteem de plaatsing van Decoramic-bekleding eveneens uiterst eenvoudig is. Ze zijn minder broos dan muurtegels en voegwerk is overbodig: nieten of lijmen op een egale onderstructuur volstaat. De grijs of zwart geanodiseerde afwerkingsprofielen zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes afgewerkt kan worden. Het eindresultaat is telkens een streling voor het oog.

Eveneens kenmerkend voor de Deceuninck Decoramic-wandtegels is hun 100% waterbestendigheid. Dit maakt hen uitermate geschikt voor plaatsing in vochtige ruimtes zoals badkamers of keukens. Maar ook in andere ruimtes kan Deceuninck Decoramic een onmiskenbare meerwaarde creŽren. Inzake onderhoud volstaat een zachte vochtige spons met reinigingsmiddel op waterbasis

Naast kwalitatief, onderhoudsvriendelijk en water- en uv-bestendig is Deceuninck Decoramic met een richtprijs van 29,95 euro/m≤ excl. btw ook een uiterst budgetvriendelijke oplossing .

Technische kenmerken

De Deceuninck Decoramic wandtegels zijn momenteel beschikbaar in Stone wit, Stone grijs en Stone zwart. De afwerkingsprofielen bestaan uit een start- en eindprofiel/hoekprofiel.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo