Duurzaam Bouwen

De wereld van duurzaam bouwen opent de deuren

Kamp C participeert aan Open Bedrijvendag zondag 2 oktober. Vanaf 10 uur kun je zondagochtend terecht bij Kamp C | het Provinciaal Centrum Duurzaam Bouwen en Wonen in Westerlo voor een rondleiding doorheen het informatie- en bedrijvencentrum De Basis. De ideale gelegenheid om tentoonstelling “Expo C” eens te bezoeken.

Elke (ver)bouwer krijgt er neutraal en gratis advies op maat. Een gediplomeerd adviseur zit een ganse dag paraat voor jouw persoonlijke vragen. Ook een energie- en een premieadviseur zullen van de partij zijn om je wegwijs te maken in de wereld van energiezuinig (ver)bouwen en wonen en de bijhorende subsidies. Heb je al concrete bouwplannen, dan kun je tijdens een quick-scan je plannen laten screenen door een architect.

Ervaringsmarkt

Wissel je liever van gedachten met een particulier, dan moet je zeker langs de ervaringsmarkt passeren waar eigenaars van bijvoorbeeld een houtskeletbouw, passiefhuis, PV-panelen, warmtepomp,… hun ervaringen komen vertellen aan geïnteresseerde aanwezigen.

Infosessies

Op verschillende tijdstippen kun je ook informatiesessies bijwonen rond isoleren en energie besparen. De medewerkers zullen achteraf proberen alle persoonlijke vragen te beantwoorden.

Inschrijven Groene Stroom

Kamp C geeft zondag ook onderdak aan een last-minute inschrijvingsloket voor de samenaankoop Groene Stroom van de provincie Antwerpen. Geïntersseerden die hun laatste energiefactuur meebrengen, kunnen daar alsnog instappen in de samenaankoop.

Daarbovenop is er kinderanimatie voorzien, je kunt in de cafetaria terecht voor een hapje en drankje en iedere aanwezige krijgt een leuk geschenk mee naar huis.

Praktische info

wanneer: 2 oktober 2011
van 10 tot 17 uur

waar:
Kamp C | Provinciaal Centrum Duurzaam Bouwen en Wonen
Britselaan 20
2260 Westerlo