Tuin

De voordelen van een partytent

De voordelen van een partytent
Hoewel je natuurlijk het liefste een mooie, chique overkapping in de achtertuin wilt hebben, is dit niet altijd voldoende. Want wat als er nu een super gezellige barbecue gepland staat, of als een gezellig drankje met vrienden uitloopt op een feestje. Dat is het moment waarop een partytent helemaal van pas komt. Bij een partytent denk je wellicht aan een gammel tentje wat bij een zuchtje weg waait, dat is tegenwoordig echter niet meer het geval!

Dus sta je al even op het punt om je partytent online aan te schaffen, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan zetten we alle voordelen van een partytent gewoon nog even voor je op een rijtje.

1. Altijd klaar voor een feestje

Een super gezellig barbecue die tot in de laatste uurtjes doorgaat, of een groep vrienden die uiteindelijk met een wat groter aantal komen dan verwacht. Het kan zomaar gebeuren en het gebrek aan mogelijkheden mag de pret zeker niet bederven. Zeker in de heerlijk warme zomermaanden is het natuurlijk fijn om alle mogelijkheden te hebben om lekker buiten te kunnen genieten van het weer; ook wanneer er wat druppels vallen. Een partytent is makkelijk op te zetten (in sommige gevallen heb je er niet eens hulp bij nodig) en af te breken. Dat maakt dat je deze altijd in no-time klaar kunt zetten om nog net wat langer te genieten van een gezellige avond. Heerlijk toch?

2. Je eigen locatie

Bij grote feesten of partijen wordt er vaak al snel een locatie als een bar of hotel zaal afgehuurd. Waarom? Omdat huis en tuin vaak niet de ruimte en mogelijkheden bieden om het feest thuis te vieren. Met een grote partytent wordt dit ineens een ander verhaal. Niet alleen kun je zelf kiezen of je de partytent nu in de voor- of achtertuin zet; het kost je ook nog eens stukken minder geld. Waarom een dure ruimte huren als je die feesten en partijen ook gewoon in en rondom je eigen woning kunt houden?

3. Droog en warm staan

Even lekker buiten zitten kan al snel tot in de late uurtjes genieten worden. Maar wat als het wat frisjes wordt of er druppels beginnen te vallen? Met een partytent zorg je niet alleen dat je droog staat, maar kun je ook voor voldoende warmte zorgen. De warmte van eventuele heaters blijft namelijk perfect in de tent hangen; en de jassen kunnen mooi aan de kapstok blijven!

4. Vrijheid in aankleding

Ook zeker niet verkeerd is het feit dat een partytent kaal aangeleverd wordt. Dit betekent dat jij deze helemaal naar eigen wens aan kunt kleden in allerlei kleuren of thema’s. De stangen van het geraamte zijn ideaal om ballonnen of slingers aan te hangen, en daarnaast ook bij uitstek geschikt voor leuke feestverlichting.

Ook interessant