Tuin

De musthaves voor een geslaagd tuinfeest

De musthaves voor een geslaagd tuinfeest
Ben jij van plan binnenkort een tuinfeest te organiseren? Dan is gezelligheid, een goede sfeer en fantastisch lekker weer natuurlijk het aller belangrijkste wat je tijdens zo'n feest moet hebben! Maar er zijn wel een paar accessoires die je moet hebben om het nog leuker te maken. Denk bij het organiseren van een spetterend feest bijvoorbeeld aan de volgende musthaves:

1. BBQ

Bij een tuinfeest hoort lekker eten en drinken. Wil je niet de hele dag in de keuken staan? Maak dan gebruik van de BBQ. Je kunt er van alles op maken, zoals vlees en vis, en het is nog gezelliger ook. Combineer het met gekoelde drankjes en het feest is eigenlijk al geslaagd!

2. Staan- en zitplaats

Om ervoor te zorgen dat de gasten lang blijven, heb je genoeg staanplaatsen en zitplaatsen nodig. Creëer staanplaatsen door middel van staantafels. Wil je ook zitplaatsen creëren? Denk dan aan een loungeset. Hier kunnen veel mensen comfortabel op zitten en het is ook mooi om te zien. Een loungeset kopen bij Heuts is een goed idee. Zij hebben een ruim assortiment betreft tuinmeubelen waaronder loungesets en staan tafels.

3. Partytent

Wanneer het mooi weer is, wilt iedereen natuurlijk genieten van de zon. Echter, in de tuin kan de zon nogal aanwezig zijn en kan het, bij een groot gezelschap, snel te warm worden. Hier komt een partytent bij kijken. Een partytent brengt, naast een goede sfeer, een schuilplaats met zich mee. Mocht het gaan regenen tijdens het tuinfeest, dan blijven al je gasten droog en kunnen ze door feesten.

4. Verlichting en Heater

Een echte musthave voor een tuinfeest dat door gaat tot in de late uurtjes is verlichting en een terras Heater. Bij verlichting kun je denken aan elektrisch verlichting zoals gekleurde hanglampen, maar ook aan kaarsjes of lampionnen. Die laatste twee opties brengen een hele aangename sfeer met zich mee. Naast verlichting is warmte ook belangrijk. Hoe later het wordt hoe frisser het wordt in Nederland en België. Zorg voor een goede terras Heather zodat het een aangename temperatuur blijft op het terras of in de party tent.