Tuin

De Hot Tower zorgt voor een terras dat brandt van gezellige warmte

De Hot Tower zorgt voor een terras dat brandt van gezellige warmte
Met de ‘Hot Tower’ reikt MEUBILI, specialist in outdoor living, een helpende hand aan horeca-uitbaters om hun terras of voorportaal ook tijdens de koudere maanden gezellig en thermisch comfortabel te houden, én om rokers een aangenaam buitenalternatief te bieden. Maar behalve voor horecadoeleinden is de Hot Tower uiteraard ook geschikt als licht- en warmtebron voor een stadstuintje, een tuinterras of voor tuinfeestjes.

De bezoekers van Horeca Expo (21.11-25.11.10) kunnen de doeltreffendheid van de diverse ‘Hot Towers’ alvast zelf buiten uittesten, en zich (op)warmen vooraleer de grote inkomhal van Flanders Expo binnen te stappen. Het moderne design, de strakke lijnen in roestvrij staal, en de warme gloed van de opwaarts dansende vlammen maken van deze elegante vuurtoren bovendien een absolute blikvanger, die tegelijk zorgt voor een sfeervolle verlichting. De vlam is immers zichtbaar in de windbestendige glasbuis.

Rokers niet meer in de kou

Maar de Hot Tower is niet alleen een blikvanger en warmtemaker voor elk horecaterras of voorportaal op koudere momenten. Het is tevens een pleisterplaats voor rokers die niet meer ‘in de kou’ hoeven te staan als ze op restaurant gaan. Een optioneel verkrijgbaar zijtafeltje, ingeschoven rond de Hot Tower, biedt dan plaats voor een (aperitief)drankje of een asbak. Rokers die weten dat er faciliteiten zijn, keren ook tevreden terug… Win-win is er ook voor de hotel- en restaurantuitbater. Die hoeft immers niet (meer) te investeren in een aparte rokerskamer. Zijn ‘return on investment’ is dan ook totaal.

Veilig en gebruiksvriendelijk

De Hot Tower terrasverwarmer is gebruiksvriendelijk door de automatische ontsteking en de vlamsterkte is regelbaar. Ook de veiligheid is optimaal. De gasfles zit namelijk netjes opgeborgen in de behuizing. Je kan de vuurtoren overigens makkelijk verplaatsen.


De Hot Tower is tijdens Horeca Expo zowel buiten te testen aan de toegangsdeuren van de hoofdingang, als te zien in Hal 4 op standnummer 4439 van MEUBILI (www.meubili.be), en in de bezoekersgang tussen Hal 4 en 6 van Flanders Expo (n.a.v. het Lobby-Project Outdoor). Speciale beursprijs Horeca Expo 2010: 740 euro (exclusief BTW maar inclusief levering, afdekhoes en wielen). Marktprijs: 822,3 euro (exclusief BTW, maar inclusief afdekhoes en wielen).