Buiten wokken of teppanyaki bereiden op mobiele kooktrolley

29 maart 2011 Bron: Indu+
Niets is gezelliger dan bij mooi weer buiten te genieten van een heerlijke maaltijd. Velen denken daarbij meteen aan grillen op een (gas)BBQ. Toch kan het intussen gevarieerder en verfijnder dankzij de mobiele kooktrolleys van het Belgische bedrijf indu+. Je rolt ze immers eender waar naartoe, ze werken op elektriciteit en zijn bovendien volledig modulair. Dat betekent dat je er heel eenvoudig de kookplaat in legt die het best aansluit bij je menu van die dag. Wil je wokken, dan gaat de wokplaat erin. Liever teppanyaki, grill of gewoon koken? Dan biedt indu+ ook daarvoor de gepaste kookplaten. De domino-, combi- en wokplaat werken op inductie, de grill en teppanyaki met infrarood technologie. Nu kan je dus een geraffineerd menu bereiden, samen met je genodigden, in de tuin, aan het zwembad, op het terras of in de orangerie. De trolleys kunnen evenwel ook geïntegreerd worden in de buitenkeuken of pool house.

Behalve met de kookplaten kan je je mobiele outdoor kitchen ook op elk moment personaliseren met accessoires zoals snijplanken, messenhouders en container boards.

Er is keuze uit verschillende stijlvolle designs, gaande van ‘country’ georiënteerde modellen (zoals de BeechBoy) tot moderne, strakke ontwerpen (zoals de ServeBoy en TomBoy), telkens beschikbaar in verschillende groottes met plaats voor één, twee of drie kookplaten.
Met een indu+ kooktrolley heb je gegarandeerd een echte eye-catcher op elk tuinfeest en geeft elke hobbykok showcooking in eigen tuin!

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo