Verlichting

De eeuwige pop-up: Een Pista-droomscenario

De eeuwige pop-up: Een Pista-droomscenario
Wat ruim een decennium geleden begon als een gedurfd retailconcept, is vandaag niet meer weg te denken uit het straatbeeld: de pop-upwinkel. Tegenwoordig zijn pop-ups niet langer enkel het speelterrein van onafhankelijke artistieke concepten. Ook grote merken kiezen voor deze strategie om een nieuwe collectie of samenwerking onder de aandacht te brengen of op originele manier buzz te creëren met een exclusieve, tijdelijke marketingstunt. Modular Lighting Instruments is grote fan van het pop-upconcept en ontwikkelde specifiek hiervoor zijn Pista-railsysteem. Pista kan in een handomdraai geplaatst en gedemonteerd worden, waardoor het de perfecte match is voor winkel- of horecaconcepten die tijdelijk op een locatie neerstrijken, maar er toch hun eigen draai aan willen geven.

Modular L.I. Pista

Eindeloze levensduur

Dankzij zijn sobere, minimalistische ontwerp is Pista een echte kameleon. Het railsysteem beantwoordt perfect aan de evoluerende behoeften op het gebied van horeca- en winkelverlichting. Klik de lamp die de klant verkiest in de gemonteerde rail om heel eenvoudig de gewenste sfeer voor het pop-upconcept te creëren. Elke winkel of bar die in het pand actief is, voorziet zijn eigen lampen en laat steeds het railsysteem achter. Klaar voor een nieuw pop-upconcept en een nieuw leven!

Modular L.I. Pista

Eindeloze mogelijkheden

Spots voor directe verlichting, hangende armaturen, ledlijnen voor indirecte verlichting, kleine inbouwspots ... Pista kan worden ingezet voor elke sfeer en gelegenheid. Om je lichtplan af te stemmen op verschillende doeleinden en smaken kan je Pista combineren met Médard, Marbulito, Smart of Minude-lampen of (hangende) ledlijnen van Modular L.I.. Zo speel je in 2020 gegarandeerd in op de hoge verwachtingen van je klanten.

Modular L.I. Pista

Ook interessant