Muurbekleding

De Levis Kleur van het Jaar 2021 is…

De Levis Kleur van het Jaar 2021 is…
...Brave Ground. Naar jaarlijkse gewoonte licht Levis een langverwacht tipje van de sluier van 2021 op en laat ons proeven van de eerlijke en moedige wereld van Brave Ground. Een Kleur van het Jaar die stabiliteit en vertrouwen uitstraalt en in een wereld van roeptoeters geborgenheid en ruimte voor samenspel met andere meningen en kleuren biedt.

Levis Kleur van het Jaar 2021 - Brave Ground
Op de muur: Brave Ground, Soft Copper.

Verankerd in onszelf en de aarde

De kleurspecialisten van het Global Aesthetic Center van AkzoNobel – moederbedrijf van verfmerk Levis – en een team onafhankelijke designexperts, hielden afgelopen maanden opnieuw de vinger aan de pols van de internationale maatschappelijke, fashion en politieke tendensen. Daaruit puurden ze een hoopvolle drang naar moed, oprechtheid en waardering van het oude en de wereld waarin we leven. Allemaal elementen die in essentie vervat zitten in de kleur Brave Ground.

Brave Ground symboliseert de moed die we hebben om verandering te omarmen. In een wereld waar alles bijna dagelijks op z’n kop wordt gezet, zijn we op zoek naar aarding en connectie. We willen stabiliteit en keren ons daarvoor steeds meer naar de eenvoudige geneugten rondom ons: de schoonheid van de natuur, de rust van de aarde, de veilige haven van onze thuis. Brave Ground verankert ons met onszelf en geeft ons de vaste voet die we nodig hebben om de ‘wind of change’ te volgen.

Levis Kleur van het Jaar 2021 - Brave Ground
Op de muur: Virgin Wool, Brave Ground.

Gegroeid uit hoop

Het Global Aesthetic Center detecteerde 4 grassroots, trends die onze samenleving vandaag en in de toekomst zullen vormgeven: de durf om te geloven in onze eigenwaarde en te handelen volgens ons innerlijke kompas; de kracht van samenwerking; het besef dat we langer leven dan enkel vandaag; en de waardering voor het verleden en de natuur die daaruit voortkomt.

Concepten die doen dromen van een betere morgen en onze moed vragen om die te verwezenlijken. Daarom is Brave Ground geen schreeuwerige kleur, maar een solide basis die zowel sterk staat in z’n eentje als een harmonieus geheel kan vormen met andere tinten. Brave Ground heeft net als wij de moed om open te zijn, zich flexibel op te stellen en af en toe vol vertrouwen in het onbekende te springen.

Levis Ambiance Trend Collection 2021

De Levis Kleur van het Jaar 2021 komt niet alleen: de Levis Ambiance Trend Collection 2021 is een palet complementaire kleuren die afhankelijk van de gekozen tint Brave Ground kracht bijzetten of net zelf de spotlight stelen en Brave Ground een ondersteunende rol laten spelen. “Kleuren voor een huis dat je uitdaagt het beste van het verleden te gebruiken om zo een nog betere toekomst op te bouwen,” zoals de Nederlandse Heleen van Gent, hoofd van het Global Aesthetic Center, het zelf verwoordt.

De Levis Ambiance Trend Collection 2021 is een combinatie van klassieke en eigentijdse nuances met verschillende tinten geel, oker en andere uitgebalanceerde neutrale kleuren. Energiek zonder te overweldigen, tijdloos zonder in clichés te vervallen.


Levis Kleur van het Jaar 2021 - Brave Ground
Op de muur: Royal Gold, Scottish Green, Brave Ground.


Levis Kleur van het Jaar 2021 - Brave Ground
Op de muur: Cobweb, Winter Silence, Brave Ground.


Levis Kleur van het Jaar 2021 - Brave Ground
Beschikbaar in alle Levis-winkels met een mengmachine. Vanaf 29 euro voor 1 liter muurverf.

Ook interessant