Dakpan uitproberen met online ontwerptool

4 november 2016 Bron: Wienerberger
Dakpan uitproberen met online ontwerptool
Wie op zoek is naar een passende dakpan voor nieuwbouw of renovatie, vindt in de nieuwe online visualisatietool van Wienerberger een handig hulpmiddel. De architect, dakdekker of bewoner krijgt in 3 stappen in beeld hoe de gekozen dakpan er op een woning uitziet. Door een dakpan eerst online uit te proberen kunnen types en kleuren worden vergeleken en dat vereenvoudigt de keuze. In de gratis ontwerptool is het volledige Koramic-assortiment van dakpanproducent Wienerberger opgenomen.

De nieuwe visualisatietool van Wienerberger beslaat 3 stappen. Eerst kiest de gebruiker het gewenste woningtype. Alle beschikbare dakpannen worden getoond, waarna men model, kleur en – indien mogelijk – het legverband selecteert. Het resultaat is direct in beeld met een grote foto. Selecties zijn makkelijk aan te passen, want woningtypes zijn snel te wisselen om het resultaat te zien bij andere woningen. Een dakdekker toont zo op een aantrekkelijke manier aan zijn opdrachtgever wat de mogelijkheden zijn voor het dak.
Elke keuze heeft direct gevolg voor de verdere opties. Na een kleurselectie bijvoorbeeld worden alleen de dakpannen getoond die in die kleur ook werkelijk beschikbaar zijn. Een selectie kan ook geprint en gedeeld worden.

Link: wienerberger.nl/informatie/online-visualisatietool-dak

Dakpan uitproberen met online ontwerptool

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo