CreŽer je eigen persoonlijke badkamer

19 juli 2017 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
CreŽer je eigen persoonlijke badkamer
Dansani
De meest persoonlijke ruimte in huis is waarschijnlijk de badkamer. De dag begint en eindigt niet alleen in de badkamer. Het is ook de plek waar je jouw eigen persoonlijke verzorgingsritueel uitvoert. Dat ritueel is voor iedereen anders en daarom zou ook iedere badkamer anders moeten kunnen zijn. Create your personal space oftewel creŽer je eigen persoonlijke badkamer is het motto van het Deense badkamermerk Dansani.
Het Deens design van Dansani richt zich op functionaliteit, eenvoud en natuurlijke oplossingen die worden verwerkt in een tijdloos design. De producten zijn makkelijk en prettig voor de gebruikers en zijn aan te passen aan de grootte van de ruimte via slimme functies die praktisch ťn duurzaam zijn.

Rasmus Kjśr is CDO en designer bij Dansani: ĒBij My Personal Space draait het om welzijn. Het gaat om een gevoel van thuis zijn, van geborgenheid. Het gevoel dat ik de kaders creëer voor mijn eigen leven, samen met de mensen met wie ik dat leven wil delen. Maar ik laat me ook graag inspireren en omringen door kunst, architectuur en een fraai design. Mijn omgeving is zo een afspiegeling en ondersteuning van het leven dat ik wil leven.Ē

Dansani - Meubelserie Calidris

Meubelserie Calidris

Calidris is een complete meubelserie die een functionele en stijlvolle inrichting mogelijk maakt, ongeacht de grootte en vorm van de ruimte. Alle meubelen hebben dezelfde designuitstraling, maar zijn verkrijgbaar in diverse verschillende dieptes, breedtes en hoogtes. De elegante lijnen komen consequent terug in een serie enkele en dubbele wastafels en waskommen die ook nog eens uitstekend aansluiten bij de oplossing waar jij voor kiest. Daarnaast bevat de serie een groot assortiment extra kasten, bijpassende spiegels en verschillende verlichtingsvormen plus accessoires. Daarmee richt je jouw badkamer heel mooi en makkelijk in.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo