Badkamers

Een badkamermeubel dat altijd past

Een badkamermeubel dat altijd past
De badkamer krijgt steeds meer aandacht in huis. Het is een ruimte waar we ons graag terug trekken voor onze persoonlijke hygiëne. Maar de badkamer is ook de plek waar we rust en ontspanning zoeken. Helaas is niet in ieder huis de mogelijkheid om een wellnessruimte in te richten. Vooral oudere woningen beschikken over kleine en onhandige badkamers. Gelukkig is er een badkamermeubel dat altijd past. Het Deense Dansani heeft namelijk speciaal voor deze badkamers een serie badkamermeubelen ontwikkeld: Calidris. Mét handige accessoires in dezelfde stijl om de badkamer helemaal af te maken.

Calidris badkamermeubelen

De basisvorm in Calidris is een vierkant van 20 bij 20 cm van waaruit de serie zich in allerlei elementen ontvouwt. Die elementen zijn op elke willekeurige manier met elkaar te combineren. Weinig ruimte, lastige hoekjes en schuine wanden zijn geen probleem. Door de spelen met de verschillende elementen in diverse breedtes, hoogtes en dieptes past het meubel altijd. Door de afwerking in hoogglans wit, licht eiken fineer of donker eiken fineer wordt een rustige eenheid gecreëerd.

Stijlvolle badkameraccessoires

Het accessoire programma bij de Calidris-serie is minstens zo indrukwekkend als de meubelen zelf. Alles is ontworpen om bij elkaar te passen. Vul aan of vervolmaak met een functioneel aanbod van accessoires die speciaal zijn ontworpen voor de Calidris-serie. Kies dezelfde kleur als de meubelen of creëer spannende contrasten.

Dansani - Een badkamermeubel dat altijd past

Planchet en rails

De modulaire gedachte komt ook terug in de zwevende planchettes en rails. Geen beugels of schroeven in zicht, alleen dat wat functioneel is. Je kunt met een gerust hart je dure parfum op het planchet zetten. Door de verhoogde randen zal deze er nooit af kunnen vallen. De haken aan de rails zijn veelzijdig te gebruiken. Hang je handdoek of badjas eraan. Of kies voor de stevig gevlochten mand of het tijdschriftenrek.

Dansani - Een badkamermeubel dat altijd past

Handdoekrek Mobile

Mobile is een uniek meubelstuk. Te gebruiken als handdoekhouder. Maar je hangt net zo makkelijk je kleding erover uit of een handwasje te drogen. Door de licht gebogen vorm neemt het rek nauwelijks ruimte in. En de naam zegt het al, dit rek is makkelijk verplaatsbaar. Dus heb je even een extra kledingrek nodig in je slaapkamer? Geen probleem.

Dansani - Een badkamermeubel dat altijd past

Krukjes

Voor wie niet zo groot is, is het altijd handig om een krukje of een opstapje bij de hand te hebben. Zo kun je altijd bij de bovenste plank en kunnen (klein)kinderen ook goed bij de wastafel en spiegel. Bovendien is het verstandig om te zitten wanneer je je voeten afdroogt en je kousen aantrekt. Dat voorkomt valpartijen. De krukjes binnen de Calidris-serie zijn niet alleen functioneel, maar ook zeer attractief. Qua vorm en materiaal passen ze perfect bij de rest van de badkamer.

Ook interessant