Countryside is terug en gaat door vanaf 31 oktober in Flanders Expo

  BE   18 oktober 2019 Bron: Cats
Countryside is terug en gaat door vanaf 31 oktober in Flanders Expo
Countryside is back! Na een jaar onder de noemer ‘Inside’ keert het event back to the roots onder zijn oorspronkelijk naam van 30 oktober tot 3 november 2019. Countryside is dé happening voor wie het zich zowel binnen als buiten graag naar zijn zin maakt, houdt van reizen en lekker eten en op zoek is naar tonnen inspiratie. Het lifestyle-evenement combineert als geen ander interieur, tuin, food, decoratie, vakantie, mode en ontspanning en verrast met nieuwe, creatieve ideeën om ons leven mooier te maken.

In 2 hallen ontdek je bij 200 exposanten de nieuwste trends in een mix van elegant klassieke, landelijke en uitdagend hedendaagse woonideeën voor het interieur en de tuin. Laat je ook verleiden door aantrekkelijke vakantiebestemmingen, gloednieuwe mode, beauty en wellness tips en een tot de verbeelding sprekend aanbod om te ontspannen. Kuier langs de sfeervolle stands en maak kennis met mooie decoratie en lekkere producten. Verwacht je ook aan culinaire verrassingen in de vele stijlvolle cateringpunten en demokeuken waar o.a. Steffi Vertriest en Albert “Stoemp” Verdeyen de messen kruisen. Verder kan je zelf ook genieten bij diverse workshops, tastings, modeshows en lezingen. Een bezoek aan Countryside is een genot voor al je zintuigen…

Voor elk wat wils

Het hele gezin is welkom op Countryside. Maar toch zijn er topics die eerder dames bekoren en andere die eerder het hart van heren sneller doen slaan. Countryside speelt hier handig op in. In hal 7 haal je je hart op met je vriendinnen, zus, moeder of dochter bij het uitgebreide aanbod aan beauty, mode, wellness, lingerie en decoratie. In de men's corner pronken dan weer blitse wagens en moto’s, wiskey, gin … kortom, alles voor de betere men's corner.

Meer info: www.countryside.be

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo