Cording koopt 25,500 m2 portefeuille voor Cording Euro Industrial Real Estate Fund

  NL   2 juli 2019 Bron: Targa
Cording koopt 25,500 m2 portefeuille voor Cording Euro Industrial Real Estate Fund
Property in Heteren - Foto: © Cording
Cording Real Estate Group heeft een bestaande portefeuille van vijf objecten aangekocht, bestaande uit een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 25.500 m2, gekocht voor haar Cording Euro Industrial Real Estate Fund (CEREIF).

De portefeuille bestaat uit 4 light Industrial- en 1 small logistics object(en). De vier light-industrial panden hebben een totale verhuurbare oppervlakte van bijna 19,000 m2 en liggen nabij belangrijke snelwegen verspreid over Nederland (Boxtel, Heteren, Deventer, Alphen a/d Rijn). Het small logistics warehouse ligt in Zwolle, nabij de A28 en heeft een totale verhuurbare oppervlakte van ongeveer 6.500 m2. Alle objecten zijn volledig en langjarig verhuurd aan diverse huurders.

René de Heus, Head of Investment Benelux bij Cording: “De acquisitie van deze portefeuille is een perfecte aanvulling op de bestaande portefeuille van het fonds, vanwege de goede kwaliteit van de panden, gecombineerd met langjarige contracten en sterke kasstromen. Wij richten ons daarbij op light-industrial en small-logistics gebouwen.”

Cording werd geadviseerd door Colliers International. Van Doorne adviseerde koper op juridisch en fiscaal vlak en SGS Search op techniek.

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo