Conceptueel bouwen in vogelvlucht

2 november 2017 Bron: S2 Uitgevers
Conceptueel bouwen in vogelvlucht
Met alle ontwikkelingen die op de bouwsector afkomen is het een steeds grotere uitdaging om vernieuwing en verduurzaming te realiseren. Immers, de eindgebruiker wil niet meer betalen, de vastgoedsturing zorgt voor scherpere rendementseisen en ook voor aannemers moet op lange termijn een reŽle boterham te verdienen zijn.
Nieuwbouw en renovatie moeten dus beter ťn goedkoper. Conceptueel Bouwen en Renoveren is een efficiŽnte en doelmatige manier om uw vastgoedopgaven in te vullen. Het past in de lijn van ketensamenwerking, regisserend opdrachtgeverschap en gebruik van internet.

Wat Conceptueel Bouwen precies is en hoe het werkt, leest u in dit boekje. Wellicht dat de voordelen van Conceptueel Bouwen u uitdagen dit te verkennen en te gaan toepassen.

Bestel dit boek:

Pieter Huijbregts is grondlegger van conceptueel bouwen en dť expert op dit gebied. In 2005 verscheen zijn eerste publicatie over conceptueel bouwen. Begin 2007 was hij initiatiefnemer van het Netwerk Conceptueel Bouwen en begon hij een website waarop concepten overzichtelijk bij elkaar zijn gebracht. De afgelopen jaren is hij bezig geweest om conceptueel bouwen verder te verkennen in tal van artikelen, columns in blogs.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo