Keukens

Combineer smaak, duurzaamheid en wellness met Grohe Blue

Wie houdt van smaakvol mineraalwater maar ook van duurzaamheid en comfort, vindt met Grohe Blue de ideale oplossing. Dit geavanceerde watersysteem voorziet in bruisend, licht bruisend of plat gefilterd en gekoeld water met een simpele draai aan de linkergreep. De kraan werd eerder dit jaar nog uitgeroepen tot KitchenInnovation of the Year, onder meer dankzij zijn duurzaamheid. Daar waar voor flessenwater een verbazingwekkende hoeveelheid van zeven liter water nodig is om één liter te produceren, komt het bij Grohe Blue rechtstreeks uit de kraan.

Het systeem verkleint bovendien de ecologische voetafdruk sterk doordat het plastic flessen overbodig maakt én het energieverbruik fel vermindert: per liter gekoeld en bruisend water wordt slechts 0,0016 kWh verbruikt. Grohe Blue overtuigde, samen met de Grohe EcoJoy technologie vorig jaar ook de Duitse jury van de Prijs voor Duurzame Ontwikkeling (German Sustainability Award). Grohe behoort hierdoor tot de top drie van bedrijven die duurzaam ondernemen.

Grohe Blue

De kraan is beschikbaar in verschillende modellen, met uitgebreide opties. Om te weten te komen welk type Grohe Blue het best bij je past, is er de handige online configurator die je in enkele stappen helpt het meest geschikte product te kiezen.

Ook interessant