CIB Vlaanderen reikt Real Estate Awards uit

  BE   20 april 2012 Bron: CIB Vlaanderen
Op vrijdag 1 juni 2012 reikt CIB Vlaanderen (Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen) de Real Estate Awards uit. Met deze awards bekroont CIB Vlaanderen de inzet en het harde werk dat geleverd wordt binnen de vastgoedsector. De Real Estate Awards zijn met andere woorden de Oscars van de vastgoedprofessionals.

Voetballers worden bekroond met een Gouden Schoen, televisiefiguren met een Televisie Ster, muzikanten met een MIA en schrijvers met een Gouden Uil. Voor vastgoedprofessionals zijn er de Real Estate Awards. Met deze awards wil CIB Vlaanderen de vastgoedsector een hart onder de riem steken. Wie goed werk levert, verdient immers een pluim.

Vijf nieuwe awards
Dit jaar reikt CIB Vlaanderen vijf nieuwe Real Estate Awards uit: Marketing, Innovatie, Werkgever, Stagemeester en Starter.

 • Real Estate Award Marketing - Bewijs de effectiviteit van uw communicatie
  Deze award gaat naar de vastgoedprofessional met de meest efficiënte marketing- en communicatiestrategie. Wie communiceert het best met bestaande en nieuwe klanten?
 • Real Estate Award Innovatie - Plaats uw vernieuwend project in de schijnwerpers
  Innovatie is de drijfveer voor een stevig concurrentievermogen, langetermijnresultaat en groei, maar innovatie is ook van groot belang voor de toekomst van de vastgoedsector. Deze award gaat naar het meest vernieuwende project binnen de sector. Het kan hierbij zowel om een concreet vastgoedproject als om een vernieuwend product of innovatieve dienst gaan.
 • Real Estate Award Werkgever - Plaats uw kantoor in de kijker
  Goede en gedreven medewerkers dragen bij tot het succes van een onderneming. Om de medewerkers gemotiveerd te houden is een goed en doordacht personeelsbeleid essentieel. Met deze award zet CIB Vlaanderen de werkgever in de kijker die zo’n personeelsbeleid voert.
 • Real Estate Award Stagemeester - Het belang van een goede BIV-stage
  De instroom van goed opgeleide en correct werkende makelaars is belangrijk voor het imago en de toekomst van de vastgoedsector. Vandaar het belang van een optimale stage. Deze award gaat naar de BIV-stagemeester die zijn stagiair(s) een leerrijke, boeiende en doeltreffende stageperiode aanbiedt.
 • Real Estate Award Starter - Geef uw carrière een extra boost
  Met deze award bekroont CIB Vlaanderen nieuw ondernemerschap in de vastgoedsector. Deze prijs gaat naar de meest ambitieuze en dynamische starter die de afgelopen vijf jaar een vastgoedonderneming startte of overnam.

Hoe deelnemen? Alle inschrijvingsformulieren zijn te vinden op www.real-estate-awards.be.
Kandidaten sturen hun volledige dossier vóór 2 mei 2012 naar rea@cib.be of naar CIB Vlaanderen – T.a.v. Tine Terryn – Kortrijksesteenweg 1005 – 9000 Gent met vermelding ‘Kandidatuur Real Estate Awards 2012’.

Twee bijzondere awards
Het directiecomité van CIB Vlaanderen reikt elk jaar twee bijzondere awards uit. De Pieter Pourbusprijs wordt uitgereikt aan een politicus of organisatie die zich op een positieve manier inzet voor de vastgoedsector. Wilfried Vandaele, Vlaams volksvertegenwoordiger voor N-VA en schepen van onder meer Ruimtelijke Ordening in De Haan, werd vorig jaar winnaar van deze prijs. En dit omwille van de parlementaire initiatieven die hij nam met het oog op de verduidelijking en de vereenvoudiging van de vastgoedregelgeving.

De Georges De Wandeleerprijs gaat naar een lid van CIB Vlaanderen omwille van zijn of haar bijzondere inzet voor de vastgoedwereld en voor de eigen beroepsvereniging. Vorig jaar mocht Jacques Wollaert, voorzitter van de CIB Federatie Vastgoedbeheerders en oud-voorzitter van CIB Oost-Vlaanderen, deze prijs in ontvangst nemen.

De beste van de klas…
Naar goede gewoonte reikt CIB Vlaanderen dit jaar ook de Erasmusprijs uit. Met deze prijs wordt de vastgoedstudent met het beste eindwerk van het academiejaar 2010-2011 in de schijnwerpers geplaatst. Zowel Syntra-centra als Vlaamse hogescholen kunnen deelnemen. De winnaar vorig jaar was Olivier De Corte (Syntra Midden-Vlaanderen, Campus Sint-Niklaas) met zijn eindwerk over de verkoop van kasteel De Naeyer, dat erkend werd als beschermd monument.

Feestelijke prijsuitreiking
Wie gaat er dit jaar met een Real Estate Award lopen? CIB Vlaanderen maakt de winnaars bekend tijdens de feestelijke uitreiking op 1 juni 2012 in Congres- en Erfgoedcentrum Lamot in Mechelen. Presentatie van de liveshow is in handen van Francesca Vanthielen. Daarna is het tijd om te feesten! Wij voorzien een walking dinner met lounge corner en live muziek.

Lees ook:

 • Bouw & Wonen Partners:
 • Recticel
 • Wienerberger
 • Credishop
 • Loxone
 • bouwinfo