Vastgoed

CIB Vastgoedcongres - 25 november - Kursaal Oostende

Op vrijdag 25 november e.k. nodigt de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB) Vlaanderen u uit voor haar twaalfde vastgoedcongres in het Kursaal van Oostende. Thema dit jaar is ‘Vastgoedinformatie. Rechten - Plichten - Lusten - Lasten’.

Naar goede traditie lopen in de voormiddag twee reeksen van telkens zes boeiende workshops over actuele thema’s in vastgoedland. In de namiddag is er de plenaire slotzitting met ruimte voor opinie en debat. En natuurlijk is er een dag lang de tijd om te netwerken met de collega’s uit de brede vastgoedsector.

Met het thema ‘Vastgoedinformatie. Rechten - Plichten - Lusten - Lasten’ biedt CIB Vlaanderen ook dit jaar een boeiend en actueel debat. Hoe ver reikt de informatieplicht van de vastgoedmakelaar? Bezwijkt hij straks onder een veelheid van attesten en documenten, afgeleverd door een diversiteit van administraties en bestuursinstanties? Of komt de overheid de vastgoedmakelaar te hulp en wordt overheidsinformatie straks betaalbaar, vlug en correct ontsloten? En welke ontwikkelingen mogen we de komende jaren in de wetgeving verwachten? … Een antwoord op al deze vragen krijgt u op 25 november.

Meer informatie over het vastgoedcongres vindt u hier.