Algemeen

Build-IT, hét ICT-gebeuren voor de bouw tijdens Batibouw

Build-IT, hét ICT-gebeuren voor de bouw tijdens Batibouw
Elk jaar is er tijdens de eerste twee dagen van BATIBOUW Build-IT, het enige platform voor ICT-diensten die zich op de bouwsector richten. Deze beurs-in-een-beurs ontwikkelde in de loop van de vier vorige edities een sterke eigen identiteit, met een specifieke maar ook steeds meer uitgebreide doelgroep.

Computertechnologie is immers niet meer weg te denken uit de verschillende domeinen van de bouwsector: van het tekenen van plannen tot het gebruik bij meetapparatuur, boekhouding of stockbeheer. Tijdens de vijfde editie van Build-IT krijgt wie actief is in de bouwsector een uitgelezen kans om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen. Tijdens de twee professionele dagen van BATIBOUW ontdekt men er de allernieuwste technologieën. Stilstaan op het gebied van IT betekent immers al snel achteruitgaan.

Op donderdag 1 maart 2012 van 10u00 tot 18u30 en op vrijdag 2 maart 2012 van 10u00 tot 21u00 kan de professionele bezoeker die een BATIBOUW-ticket heeft Build-IT gratis bezoeken in de centrale ontvangsthal (rechtstreekse toegang vanuit parking C).
Men vindt er onder meer de volgende exposanten terug:

CAD SERVICE BURO BVBA
CD TECHNOLOGIES BVBA
CIA S.A. - Consulting Informatique Architecture – Archicad
DESIGN EXPRESS BVBA – Vector
FICOS S.A.
HEWLETT PACKARD B.V. – HP
IMAJ'N - SOLUTIONS INFORMATIQUES POUR L'ARCHITECTURE
IXDATA
MOBILE TOKEN
REPRO ZAMAN BVBA
SYSTEM MEANS SPRL - DME LASER
TechCAD Software Solutions
USE IT GROUP N.V. – BOUWSOFT
VAN ROEY AUTOMATION

Een volledige exposantelijst vindt u terug op www.build-IT.be

Ook interessant


Build for Life