Algemeen

Build-IT, een technologische verrijking tijdens Batibouw

Build-IT, een technologische verrijking tijdens Batibouw
Ook dit jaar kunnen professionele bezoekers op 25 en 26 februari met hun Batibouw-ticket terecht in de Astridhal om Build-IT te bezoeken.
Batibouw is er zich ten volle van bewust dat de consument van vandaag een efficiënte en snelle service verwacht. Het belang van technologische verbeteringen en ICT mag hierbij niet worden onderschat. Vandaar dat voor de bouwprofessionals naar jaarlijkse gewoonte de “beurs in een beurs” Build-IT wordt georganiseerd. Op deze beurs biedt Batibouw een platform aan voor ICT-diensten gericht tot de bouwsector.

Build-IT stelt tal van nieuwe producten voor om het werk van de vaklui in de bouwsector te helpen verlichten en perfectioneren! Men kan er kennis maken met de nieuwste hard- en software, zoals plotters, boekhoudkundige software voor KMO’s, mobiele datacommunicatie (track & trace systeem), printers die behangpapier printen, tekensoftware, datamanagement, ERP software, enz.

Batibouw is ervan overtuigd dat bouwprofessionals die zoeken naar de nieuwste technische snufjes voor de verdere informatisering en optimalisering van hun bedrijf, hun hart zullen kunnen ophalen op Build-IT.

Meer informatie: www.build-it.be
Build for Life