Algemeen

Bouwunie organiseert inspiratiefestival voor bouwondernemers

Bouwunie organiseert inspiratiefestival voor bouwondernemers
Donderdag 17 november start in Bauhaus in Sint-Niklaas Succes At Bouw, het allereerste inspiratiefestival voor iedereen die actief is als bouwprofessional. Of je nu net gestart bent, of je bent al jaren actief. Elke bouwondernemer vindt er van experts en elkaar de nodige tips en tricks om succesvol te zijn. Keynotespreker is Cedric Dumont, basejumper en ondernemer, ofwel adventure-preneur. Nu al schreven zo'n 250 bouwondernemers zich in.

Bouwondernemers kunnen vanaf 17.30u terecht op het adviesplein, waar tientallen experts klaar staan om vragen te beantwoorden. Waar vind je extra financiering of personeel? Hoe werk je aan je employer branding? Hoe maak je van jezelf een topondernemer? En van je bedrijf een goed geoliede machine? Is jouw businessplan aan een update toe? Zie jij nieuwe opportuniteiten, maar geen idee hoe je er induikt? Op welke manier doe je je bedrijf groeien? Is samenwerken met anderen een optie? Staat jouw communicatie op punt? Op alle vragen hebben wij een antwoord.

Panelgesprek en Cedric Dumont

Presentatrice Eline De Munck ontvangt rond 19u heel wat andere ondernemers en experts. Allen zitten ze klaar met concrete en praktische tips. Daarna is het de beurt aan Cédric Dumont, professioneel basejumper bij Red Bull en high performance psycholoog voor heel wat topatleten en topbedrijven. Hij daagt in z’n keynote uit om te durven en te doen. In het nu leven, dat is zijn boodschap. Want alles wat je wilt, ligt aan de ander kant van je angst. Bouwunie sluit de avond af met een feestje, ter ere van de Dag van de Ondernemer, op vrijdag 18 november.

Klik hier voor meer info

Ook interessant


Build for Life