Verbouwen

Bouwunie organiseert Bouwroute op 26 maart: Win tot 2.500 renovatiebudget!

Bouwunie organiseert Bouwroute op 26 maart: Win tot 2.500 renovatiebudget!
Kandidaat (ver-)bouwers kunnen op zondag 26 maart terecht op de Bouwroute van Bouwunie, de opendeurdag van de Vlaamse bouwbedrijven. Bezoekers krijgen een kijkje achter de schermen, kunnen bij een hapje of drankje hun (ver)bouwplannen voorleggen en – anders dan bij een beurs – ontmoeten de zaakvoerder persoonlijk in zijn of haar bedrijf.

Nieuw dit jaar zijn de Bouwroute-hotspots, waarbij bedrijven in de buurt samen voor nog meer beleving zorgen. De Bouwroute is de manier om kennis te maken met de vakman in de buurt. “Mensen weten soms niet dat er zeer goede bedrijven achter hun hoek gevestigd zijn. En dat is jammer, want met een lokale vakman in zee gaan, heeft heel wat voordelen. Je stielman is letterlijk snel ter plaatse en je geniet van een persoonlijke service”, aldus Bouwunie-topman Jean-Pierre Waeytens.

Bezoekers aan de Bouwroute maken bovendien kans op tot wel 2.500 euro renovatiebudget. “Het afgelopen jaar was niet het beste jaar voor de bouwsector. De materiaal- en energieprijzen schoten de hoogte in waardoor heel wat kandidaat (ver-)bouwers hun plannen in de frigo stopten. Met deze financiële steun willen we mensen die toch (ver-)bouwen belonen”, besluit Waeytens.

Bezoekers die minstens 3 bedrijven bezoeken, maken kans op één van de 2 cheques van 2.500 euro renovatiebudget. Wie 2 bedrijven bezoekt, dingt mee naar één van de 5 cheques van 1.000 en wie 1 bedrijf bezoekt naar één van de 10 cheques van 500 euro.

Van Oostende tot Maaseik

In heel Vlaanderen doen bouwbedrijven mee aan de Bouwroute, letterlijk van Oostende tot Maaseik en nog elke dag schrijven bedrijven in. Op www.bouwroute.be kan je de deelnemende bedrijven opzoeken. Voor de bedrijven zelf is de Bouwroute de ideale manier om hun kunnen te tonen aan het grote publiek. Op de zogenaamde hotspots is er nog meer te beleven omdat bedrijven in de buurt de krachten bundelen. Zo is er in Oost-Vlaanderen een samenwerking tussen KDS Bouw & Renovatie, Norwin Tiny Houses, Boven Yvo (ramen en deuren), Ingels BV (bouw- en renovatie) en Tuinen Luxe (zwembaden). Kinderen kunnen zich uitleven op het springkasteel en bezoekers maken kans op een extra prijs: één van de vijf cheques om te gaan eten in een lokaal gastronomisch restaurant.

Lees hier alles over de Bouwroute.

Ook interessant