Nieuwbouw

Bouwunie & partners op Bouw & Reno

Van 12 tot en met 20 januari 2013 vindt in Antwerp Expo de beurs Bouw en Reno plaats. Ook dit jaar zal Bouwunie hoofdpartner zijn van de beurs en instaan voor het aankleden van een adviesplein op 135 m² in Hal 1. Doel hiervan is de particuliere bezoekers een eerste algemene informatie te laten inwinnen, zodat zij nadien goed beslagen terecht kunnen bij de andere standhouders. De informatie die bezoekers krijgen, is neutraal en algemeen, dus zonder commercieel doel, waardoor zeker geen concurrentie gevormd wordt t.o.v. de andere standhouders.

Het adviesplein van Bouwunie is een samenwerking met Recticel Insulation, Isolatie Verhoeven, Vinduwaannemer.be en Kamp C, het Centrum voor duurzaam bouwen en wonen van de provincie Antwerpen. Samen met deze partners beoogt Bouwunie om zoveel mogelijk advies en informatie te kunnen centraliseren op het plein.

Particuliere bezoekers krijgen de mogelijkheid om online via de website, een afspraak te maken met een vakman naar keuze onderverdeeld in 6 verschillende bouwcategorieën. Met deze tool promoot Bouwunie de vakman als de ideale adviseur. Een 20-tal leden van Bouwunie hebben zich aangemeld om de particulieren bij te staan. Men kan een afspraak maken via www.bouwreno.be Tijdens de voorbije editie verzorgde Bouwunie gedurende de ganse periode van de beurs net geen 400 adviezen.

Ook dit jaar mikt Bouwunie op dit aantal, en worden meer dan 30.000 bezoekers in Antwerp Expo verwacht.

Ook interessant