Verbouwen

Renovatiebeurs bouw&reno start op 12 januari in Antwerpen

Op bouw & reno, de populaire bouw- en renovatiebeurs in Antwerpen, vind je negen dagen aan een stuk alle mogelijke nuttige tips en advies, adressen en ideeën voor een geslaagd bouw- of verbouwproject.
Wil je een woning kopen, bouwen of verbouwen? Wil je graag je interieur verfrissen of je huis uitbreiden? Een nieuwe keuken of badkamer kopen? Je dak of spouwmuur laten isoleren? Of gewoon vragen hoeveel je voor al je plannen kan lenen?
Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan bouw & reno, van zaterdag 12 tot en met zondag 20 januari in Antwerp expo.

250 exposanten
Met voor het eerst liefst 250 exposanten zijn de 4 hallen van Antwerp expo tot in de kleinste hoekjes gevuld! Tijdens bouw & reno krijg je dan ook een heel ruim en gediversifieerd overzicht van alles wat de bouwsector op dit ogenblik zoal te bieden heeft: bouwmaterialen en bouwbedrijven, keukens en badkamers, deuren, ramen, verwarming, elektriciteit, domotica, vloer- en wandbekleding, dakwerken, isolatie, zonnepanelen, open haarden, kachels, trappen, verlichting, veranda’s ...
Na een bezoek aan bouw & reno zal je helemaal op de hoogte te zijn van de laatste mogelijkheden,de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de bouw- en renovatiesector.

(De volledige deelnemerslijst vindt u op www.bouwreno.be)

Nieuwe producten, technieken en toepassingen
Ook tijdens bouw & reno 2013, zoals steeds de eerste belangrijke (ver)bouwbeurs van het jaar, zullen heel wat exposanten weer nieuwe producten, technieken, toepassingen en materialen voorstellen die ze dit jaar op de markt brengen.
Let wel, op bouw & reno vind je niet alleen de producten of materialen waarnaar je (misschien al lang) op zoek bent, maar ook de vakman die ze kan komen plaatsen.

Gratis 20 minuten professioneel bouw- en renovatieadvies
Maak nu uw afspraak op www.bouwreno.be!

Iedereen die bouwt of verbouwt, heeft 1001 vragen. Voor gratis advies: wend je tot onze specialisten.

Hoe moet ik mijn dak isoleren? Hoe wordt het ereloon van een architect vastgelegd? Kies ik voor vaste of een variabele rentevoet? Mag verf voor buiten ook binnen worden gebruikt? Hoe kan ik zelf groene energie opwekken? Regenwaterrecuperatie en/of een groendak? Een dampscherm, is dat wel nodig? Surf naar www.bouwreno.be, maak een afspraak met je specialist(en) naar keuze, en krijg op bouw & reno 20 minuten lang gratis een professioneel en objectief antwoord.