Blanco zegt ja tegen monochroom

13 april 2018 Bron: Blanco Verstuur
Blanco zegt ja tegen monochroom
CLARON-spoelbak met STEELART-werkblad
De keukentrend van 2018? Monochroom of course! Ga samen met Blanco voor één luxueus geheel en kies voor een spoelbak, kraan en werkblad gemaakt uit slechts één materiaal: roestvrij staal. Wil je eens iets anders dan het standaard wit of zwart? Dan is het stijlvolle inox van BLANCO STEELART het antwoord op je vraag. De minimalistische en prachtig uitgevoerde ontwerpen van deze handgemaakte roestvrij stalen spoelbakken en werkbladen voegen een speciaal accent toe aan je keuken.

Wij lichten alvast twee mooie spoeltafelreeksen toe, CLARON en ZEROX, uit de exclusieve collectie die wordt vervaardigd met absolute precisie en vakmanschap in het STEELART high-tech productieatelier. Is meegaan met deze monochrome trend saai? Absoluut niet. Stylish en trendy? Dat zeker.

Alles erop en eraan met CLARON- en ZEROX-spoelbakken

CLARON en ZEROX zijn twee verschillende reeksen spoelbakken in het Blanco-gamma. Gecombineerd met een stijlvol en tijdloos STEELART-werkblad ben je helemaal mee met de monochrome trend. Bij beide gamma’s kan je verschillende modellen kiezen: een enkele spoelbak, een dubbele spoelbak, een grote spoelbak met een klein uitgietbakje … Op deze manier kan je alles perfect aanpassen aan je eigen wensen, voorkeuren en beschikbare plaats in je keuken. Maar wat heeft elk gamma nu precies te bieden?

1. Elegant met CLARON

Met een CLARON-spoelbak ga je voor een puur en elegant design in je keuken, dit dankzij de vlakke bodem van de bakken. Alle modellen zijn beschikbaar in roestvrij staal, maar met verschillende afwerkingsmogelijkheden in combinatie met een STEELART-werkblad. Zo kan je eindeloos combineren en je keuken op jouw maat afstemmen.

CLARON-spoelbak met STEELART-werkblad
CLARON-spoelbak met STEELART-werkblad

2. Strak met ZEROX

Een ZEROX-spoelbak staat voor wie karakter en rechtlijnigheid in zijn keuken apprecieert. Opmerkelijk: het zijn nulradiusbakken met een rechthoekige bakgeometrie. Deze spoelbakken geven je keuken dus meteen een strakke look.

CLARON-spoelbak met STEELART-werkblad
ZEROX-spoelbak met STEELART-werkblad

Sublieme afwerking met BLANCO STEELART

STEELART staat voor maatwerk in roestvrij staal. In dit exclusieve, luxueuze gamma gaan het werkblad en je spoelbak zo gevormd worden dat alles perfect op elkaar afgestemd is en bovendien een mooi geheel vormt. Zo lopen je spoelbak en werkblad naadloos in mekaar over. Stijlvol!

De nieuwste innovatie van Blanco op het gebied van STEELART? Durinox®! In vergelijking met traditioneel inox zijn deze werkbladen uiterst krasbestendig en minder gevoelig voor vingerafdrukken. Win-win dus! Het eindresultaat zijn echte juwelen in roestvrij staal, die perfect in de moderne leefwereld passen én bovendien een speciaal accent toevoegen aan je keuken.

Prijzen:
BLANCO CLARON vanaf € 351 excl. Btw
BLANCO ZEROX vanaf € 316 excl. Btw

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo