Duurzaam Bouwen

Bezoek de Passive House beurs dit weekend!

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september organiseert Passiefhuis Platform in het Brusselse Tour & Taxis, voor de 10de keer PASSIVEHOUSE 2011. Ben je van plan om de vraag van je klanten naar energiezuinig verbouwen of passief bouwen te beantwoorden? Op de beurs maak je kennis met producten, leveranciers, aannemers, architecten…

Op vrijdag 9 september is er een professionele dag van 9u30 tot 17u30!
Passiefhuis Platform biedt ism het WTCB in het kader van de TD duurzame bouwschil een namiddagprogramma aan over het oplossen van Bouwknopen. Ben je actief in de sector van passief of laag energie bouwen of wil je instappen in deze groeimarkt, dan vind je de beurs de aangewezen plek om te netwerken, productkennis te vergaren, werkmethoden te verfijnen.

Op zaterdag en zondag 10 en 11 september is het de beurt aan de particulier bezoekers van 10u tot 18u.
Je kan er terecht bij architecten, aannemers, installateurs, leveranciers, studiebureau’s en publieke organisaties. De stand van Passiefhuis-Platform (PHP) informeert en adviseert over het passiefhuisconcept.
Doorlopend zijn er vrij toegankelijke lezingen waarin Passiefhuis-Platform stil staat bij het passieve schrijnwerk en de ventilatie, de verwarming en de certificatie van passiefhuizen. Bovendien is er ook een bewonerspanel waar je met al jevragen over wooncomfort terecht kan bij passiefhuisbewoners. Voor ouders met kinderen voorzien we kinderopvang.

Meer informatie vind je op onze website www.passivehouse.be.

Schrijf je nu in met korting!
Voor de professionele dag met 5€ korting!
Voor de bezoekersdagen met 3€ korting!
Je toegangsticket wordt je per email toegestuurd.

Praktisch:
Tour & Taxis, Brussel
9 (profdag) & 10-11 (bezoekersdagen) september 2011