Bezoek Recticel Insulation op de Belgian Roof Day

  BE   9 november 2016 Bron: Recticel Insulation
Bezoek Recticel Insulation op de Belgian Roof Day
L-ments
Belgian Roof Day vindt plaats in Brussels Kart Expo, Groot-Bijgaarden, op vrijdag 25 november 2016. Bezoek de stand van Recticel Insulation, stand 74, en informeer u over de specifieke isolatieoplossingen en uigekiende isolatieconcepten voor het hellende en het platte dak. Op de Recticel stand kunt u ook Powerwall buitengevelisolatie en het Isofinish concept nog beter leren kennen.

Kom ontdekken hoe Recticel Insulation het u gemakkelijk maakt met kwalitatieve totaaloplossingen voor het comfort van uw klanten, service en advies voor uw comfort, documentaties die indruk maken en met praktische websites en online tools voor meer comfort voor elke geïnteresseerde.

Recticel Insulation is veel meer dan alleen isolatie. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis bieden wij iedereen hét antwoord op elke isolatievraag. Als partner bouwen we samen met u aan een comfortabele en zorgeloze toekomst.

L-Ments dakelementen: het 5-in-1 systeem voor hellende daken

L-Ments is de nieuwste generatie zelfdragende, thermisch isolerende dakelementen voor hellende daken. Deze elementen kunnen bedekt worden met verschillende materialen (pannen, leien, zink, enz.).

L-Ments dakelementen bieden een antwoord op verschillende uitdagingen bij nieuwbouw of renovatie. Dankzij het lichte, eenvoudige paneel verloopt de installatie verrassend snel. Zo kiest u als bouwfirma of plaatser voor een kostenefficiënte dakoplossing. Ook voor consumenten biedt L-Ments ongekende flexibiliteit: geen binnenafwerking betekent maximale keuzevrijheid én betaalbaarheid.

Onderdakfolie, houten tengellatten, meerlaagse kraft-alubekleding, PIR-isolatie (lambda-waarde 0,023 W/mK) en geïntegreerde houten verstijvers: L-Ments zelfdragende isolatiepanelen combineren vijf componenten in één dakelement.

Bezoek Recticel Insulation op de Belgian Roof Day

Powerroof isolatiesysteem voor hellende daken

Als aannemer bent u ook vertrouwd met het Powerroof isolatiesysteem voor hellende daken. Powerroof is een isolatieoplossing die speciaal ontwikkeld is om hellende daken uit te rusten met een doorlopende isolatieschil. Powerroof isolatieplaten zijn perfect geschikt om daken te isoleren en om zolders als woonruimte te kunnen inrichten. Met dit handige systeem plaatst u als aannemer het onderdak en isoleert u in één handeling. Op eenvoudigere daken isoleert u met Powerroof Max nog sneller dankzij de op voorhand verkleefde, dampopen onderdakfolie.

De Powerroof en Powerroof Max isolatieoplossingen hebben een uitstekende brandveiligheid en een sterkere isolatiewaarde (lambda 0,022 W/mK).

Isofinish isolatieconcept voor buitengevels

Het Isofinish isolatieconcept voor buitengevels is het resultaat van een unieke samenwerking tussen zes bedrijven uit de bouwsector: Recticel Insulation, Borgh, Deceuninck, Eternit, VMZINC en Wienerberger. Elke partner heeft een eigen stand op de Belgian Roof Day.

Isofinish is een innovatief, regelbaar concept van geventileerde voorzetgevels met een doorlopend en ultradun Powerwall isolatieschild dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het laat toe om te isoleren zonder onderbrekingen of energielekken. De regelbare gevelschroeven garanderen een uitgelijnde en stabiele draagconstructie voor de buitengevelbekleding naar keuze. Hierdoor wordt de draagstructuur tot op de millimeter uitgelijnd, met een rechte gevelafwerking als resultaat. Qua afwerking laat het Isofinish concept zich combineren met tal van verschillende esthetische gevelafwerkingen, zoals sidings, steenstrips, leien, kleidakpannen, vezelcementplaten of zink.

Surf naar isofinish.be en bekijk het nieuwe filmpje als introductie.

Uw isolatie voor platte daken

Ook voor platte daken tenslotte heeft Recticel Insulation specifieke oplossingen in PIR schuim. Dankzij de goede isolatiewaarde kunt u hiermee gemakkelijk voldoen aan de isolatie-eisen van morgen, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

Eurothane Bi-4 isolatieplaten (lambda 0,026 W/mK) voor platte daken hebben een verbeterde bekleding met minder bestrooiing. Hierdoor is er een betere hechting met de dakbedekking. De plaatsing verloopt ook gemakkelijker, want u als plaatser hoeft hierdoor geen bestrooiing meer af te borstelen.

Eurothane Silver dakisolatie heeft dan weer een lambda-waarde van 0,022 W/mK. Ook deze platen hebben een Keymark kwaliteitslabel en kunnen ingezet worden bij verschillende dakopbouwen.

Powerdeck F isolatieplaten (lambda 0,026 W/mK) voor platte daken zijn beschikbaar in 2 formaten: 1200 x 600 mm en 1200 x 2500 mm. Powerdeck F is aan beide zijden bekleed met een mineraal gecoat glasvlies. Daardoor kunt u kiezen uit bitumineuze of kunststof dakbedekkingen om het dak waterdicht te maken. De platen zijn licht en dus gemakkelijk verwerkbaar. Een sponning aan de 4 zijden van de plaat is mogelijk.

Recticel Insulation maakt voor u graag een volledig legplan en meetstaat voor de types plat dakisolatie die beschikbaar zijn als afschotisolatie, zoals Eurothane Bi-4A en Powerdeck F A. Informeer u via afschot@recticel.com

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo