Bediening op afstand met Home Connect

18 januari 2021 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Bediening op afstand met Home Connect
Comfort, gemak en kwaliteit van leven staan centraal bij de huishoudelijke apparaten die we dagelijks gebruiken. Hoe meer een apparaat aansluit bij onze persoonlijke behoeften, des te fijner. Daarom biedt het digitale platform Home Connect van BSH-gebruikers nieuwe mogelijkheden om de apparaten in te stellen naar persoonlijke voorkeuren, zodat zij hun slimme apparaten nog beter kunnen afstemmen op hun leven.

Gepersonaliseerde huishoudelijke apparatuur via Home Connect

Met behulp van de Home Connect-app kunnen consumenten, met individuele instellingen en diensten, hun connected huishoudelijke apparatuur van BSH-merken volledig personaliseren. De Home Connect-app, of app van partners, is overal toegankelijk, via verschillende touchpoints, zoals smartphones, via stembediening met Alexa of Google Assistant, en binnenkort ook via de Apple Watch en smartwatches met Wear OS by Google.

Gemakkelijk programmaís selecteren

Via de Home Connect-app kunnen onder andere recepten worden gedownload voor de Bosch AutoCook multicooker. De gebruiker wordt stap-voor-stap door het recept en de bereiding met het apparaat geleid. Programmaís die regelmatig worden gebruikt, kunnen als Favoriet worden opgeslagen. Zo hoef je dus niet steeds dezelfde programmaís en opties te selecteren. Je kunt gewoon op het beginscherm van de app kiezen voor je favoriete programma dat je zelf hebt ingesteld.

Bediening op afstand met Home Connect
Paul Schulze-Cleven, verantwoordelijk voor het Home Connect-merk: ďMensen willen ondersteuning, afgestemd op hun behoeften. Ons platform reikt verschillende ideeŽn en functies aan waarmee je het dagelijkse leven kunt vergemakkelijken. Denk bijvoorbeeld aan een stiller wasprogramma aanzetten via de app, wanneer de kinderen in bed liggen; dit is iets wat je kunt selecteren met de nieuwe Favorieten-functie.Ē

De juiste partners voor nog meer keuze

Met Home Connect biedt BSH een betrouwbaar ecosysteem dat met acht witgoedmerken, waaronder Bosch, Siemens, Neff en Gaggenau en 42 partners een van de grootste merkoverstijgende digitale platforms is voor huishoudelijke keukenapparatuur wereldwijd. Dankzij het grote aantal partners heeft Home Connect ook een breed aanbod van aanvullende diensten en connected apparaten van andere fabrikanten. Consumenten kunnen bijvoorbeeld Home Connect koppelen aan smarthomepartner IFTTT, of wanneer zij bijvoorbeeld op zoek zijn naar recepten, aan partner Kitchen Stories.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo