Domotica

Bedien je woning met je iPhone

Bedien je woning met je iPhone
Het hebben van een Smartphone kan vele voordelen met zich meebrengen. Zo kan je niet alleen gemakkelijk alles opzoeken op je smartphone. Maar ook je woning bedienen. Denk hierbij aan diverse smart home producten zoals, Google Home en Apple Home. Ben je in bezit van een iPhone dan is Apple home je beste home buddy. Zo kan je op één apparaat alles makkelijk bedienen. Dat is wel zo handig!

Apple Home

Een smart home systeem kan handig zijn. Op deze manier heb je zelf alles onder controle en kun je gemakkelijk veranderingen maken als het nodig is. Apple Home is een systeem waarbij je alle apparaten met elkaar kan verbinden en besturen. Zo kan je ook groepen maken en elke kamer apart bedienen. Het leuke daarvan is dat je dit met je eigen iPhone kan doen. Dit werkt als afstandsbediening voor jouw woning. Ben je op zoek naar een relatief goedkope iPhone om jouw ideale smart home systeem in jouw huis te creëren. De iPhone XR is een uitstekende smartphone om te gebruiken voor Apple Home. De iPhone XR is een krachtpatser met een redelijk groot beeldscherm. Ideaal om te gebruiken als jouw afstandsbediening voor jouw home.

Maak gebruik van Siri en geef commando's om jouw lampen te dimmen, de luchtreiniger te starten, thermostaat lager te zetten of de garagedeur te openen. Ook kan je acties automatiseren en aanpassen wanneer je dit zelf wilt. Er zijn diverse accessoires die je kan koppelen aan jouw smart home systeem. Denk hierbij aan de welbekende Ring deurbel, maar ook automatische gordijnen van Somfy zijn bedienbaar. Maak je leven makkelijker met een smart home systeem en houdt alles in de gaten op één apparaat.

Duurzaam leven

Zo kan je gemakkelijk alle lampen, speakers en andere apparaten bedienen die te bedienen zijn met een smart home systeem. Maar ook alles uitzetten op een afstand of juist goed in de gaten houden. Beschik je nog niet over een iPhone maar wil je dit wel graag aanschaffen. Een iPhone kan een dure kostenpost zijn. Maar ga je voor een refurbished iPhone dan krijg je altijd een goede deal. Refurbished betekent gereviseerd. Je geeft een apparaat een tweede leven waarbij je ook nog eens bespaard op CO2 uitstoot. Dit betekent een groenere wereld voor ons allemaal. Bij Refurbished.be krijg je ook nog eens 3 jaar garantie op jouw aankoop. De apparaten bij Refurbished.be worden gecontroleerd op meer dan 50 punten door professionals. Dit betekent dat je altijd bent verzekerd van de beste kwaliteit en weer jaren verder kan met jouw refurbished apparaat. Maak gebruik van een refurbished iPhone om jouw smart home systeem te bedienen. Dan ben je ook nog eens duurzaam bezig!

Ook interessant