Hoe bescherm jij jouw nieuwe iPhone tijdens een verbouwing?

18 maart 2021 Bron: Bouw & Wonen
Hoe bescherm jij jouw nieuwe iPhone tijdens een verbouwing?
Heb jij net een nieuwe iPhone aangeschaft? Daar wil je natuurlijk zo voorzichtig mogelijk mee omgaan. Begrijpelijk. Maar hoe houd je je telefoon schade- en krasvrij tijdens een verbouwing? De meest voor de hand liggende oplossing is het aanschaffen van een goed telefoonhoesje. Een aantal van deze toffe telefoonhoesjes ga je in dit artikel terug zien. Na het lezen van dit artikel weet jij welk telefoonhoesje bij jou en jouw nieuwe mobiel past.

Telefoonhoesje 1: Bookcases & Flipcases

Wil jij je mobiel optimaal beschermen en je geen enkele zorgen hoeven maken over krassen of barsten in het beeldscherm? Dan zou ik absoluut kiezen voor een bookcase of flipcase. Deze smartphone hoes opent als een boek naar de zijkant, en in het geval van de flipcase naar beneden. Bij de meeste telefoonhoesjes zoals deze, kan je ook een aantal pasjes of briefgeld kwijt. Zo heb je naast je mobiel, ook altijd je geld of legitimatie bij je. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld wil uitgaan en geen tas wil meenemen.

Een bookcase of flipcase is dus een goed idee wanneer je je mobiel compact wil houden of optimaal wil beschermen tegen het vallen. Bij het vallen klapt het telefoonhoesje dicht en is je beeldscherm optimaal beschermt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over krasjes of barstjes in je beeldscherm. Zeker een aanrader.

Telefoonhoesje 2: Siliconen & Softcase hoesjes

Naast het feit dat je je mobiel wil beschermen, is het ook belangrijk dat hij er leuk uitziet. Toch? Met een siliconen of softcase hoesje, krijgt jouw mobiel direct een leuke uitstraling. Wordt de mobiel dan niet beschermd bij dit telefoonhoesje? Ja zeker wel! Een siliconen of softcase hoesje zit bevestigd aan de achterkant en wordt geplaatst over de zijkanten van je mobiel. Deze zullen dus altijd beschermd zijn tegen eventueel vallen of stoten.

Er is ontzettend veel keuze uit siliconen en soft case telefoonhoesjes. Naast kleuren, zijn er ook veel printjes verkrijgbaar. Denk aan luipaard, zebra of slangenprint. Je mobiel mag natuurlijk ook gewoon gezien worden. Er zijn naast printjes, ook doorzichtige telefoonhoesjes beschikbaar. Zo komen de kleuren van je mobiele telefoon goed tevoorschijn. Deze telefoonhoesjes zijn gemakkelijk online te bestellen.

Wat te doen bij een verbouwing?

Ben jij toevallig een klusser? Of werk jij misschien in de bouw? Ook dan is het belangrijk dat jouw telefoon optimaal beschermd is. Je telefoon kan helemaal onder het stof komen. Door stof kan de werking van de telefoon flink omlaag gaan, en dat zou zonde zijn, toch? Of stel dat je hem zorgvuldig in de zak hebt gedaan en hij er toch uitvalt? Dat zou super vervelend zijn. Ook wanneer je bezig bent met een verbouwing heb jij je telefoon nodig en is het heel erg belangrijk dat hij goed beschermd wordt tegen externe factoren. Het kan zo zijn dat je iets moet opzoeken, of iemand moet kunnen bereiken voor hulp. In het geval van een verbouwing raad ik je graag een flipcase aan, die zal jouw mobiel optimaal beschermen.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo