Interieur

Gebruik een oude iPhone als IP camera in huis

Waarom een nieuwe telefoon kopen als ‘bijna nieuw’ net zo goed is? Gebruikte iPhones zijn sexy op de uitdijende refurbished markt. Refurbished iPhones zijn zo goed als nieuw én natuurlijk krasvrij. Bovendien kan het slimme dig je helpen met de beveiliging van woning of bedrijf. Of nog: haal een refurbished iPhone als IP camera in huis. en refurbished iPhone te kopen. Dat kan tellen.

Meer dan ooit hebben we het over veiligheid. Hoe uw veiligheidsgevoel vergroten? Een IP camera met wifi, ook wel wifi IP camera genoemd, verbindt u draadloos met uw netwerk. Hierdoor hoeft u geen lange netwerkkabel te trekken. De camera stuurt de beelden via wifi naar uw smartphone, digitale recorder, laptop of pc. Er zijn wifi camera's voor buiten en binnen beschikbaar. Met een wifi IP camera set houdt u gelijktijdig meerdere locaties in en rond de woning in de gaten.

Geüpdatete software

De camerabeelden zijn te ‘lezen’ op uw Refurbished IPhone. Refurbished is de Engelse term voor het Nederlandse woord gereviseerd. Er wordt een controle op de kwaliteit en de huidige onderdelen uitgevoerd. Vervolgens wordt jouw Apple iPhone refurbished, schoongemaakt en de resterende data wordt gewist. Door de buitenkant te vervangen wordt de iPhone ook van lichte gebruikerssporen ontdaan. Als laatste wordt de software geüpdatet en daarna is jouw refurbished telefoon klaar voor gebruik. Een refurbished model is hierdoor niet te vergelijken met een tweedehands iPhone. Met een Apple iPhone refurbished koop je zekerheid! Je hoeft niet per se over een oude iPhone te beschikken, refurbished toestellen haal je in de elektronicazaak.

Drie categorieën

Gebruikte iPhones krijgen een opgeknapbeurt in de Leapp-winkel (een anagram van Apple). Refurbished iPhones worden bij aanbieders als TelefoonDiscounter in drie verschillende categorieën verkocht. Ofwel zijn de iPhones zo goed als nieuw, licht gebruikt of zichtbaar gebruikt, hiervoor betaal je verschillende prijzen. Maar onafgezien daarvan zijn ze uitstekend geschikt om bewakingsbeelden te capteren.

Waarom kiezen voor een refurbished smartphone?

  1. Alle refurbished smartphones beschikken over een geheel nieuwe batterij.

  2. Wanneer u een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijgt u hem morgen binnen. De zending is gratis. Zo simpel is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijgt u deze de volgende dag aan huis bezorgd. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentiële taak van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Uw toestel is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Daarnaast wordt het toestel, waar nodig, voorzien van nieuwe onderdelen. Binnen 24 uur ontvangt u uw toestel.

  3. Een refurbished iPhone kopen is een plan waarmee u geld bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe Apple iPhone. Een stevige 2 jaar garantie - 24 maanden garantie - geldt bij de betere aanbieder op al de refurbished telefoons.


iPhones op grote schaal ingekocht

Tweedehands telefoons voor de Nederlandse markt worden op grote schaal ingekocht in de Verenigde Staten of bij telecomveilingen in Dubai en in Hongkong. Grote kans dat een opgeknapt toestel in een vorig leven gebruikt werd door een Amerikaan, een Chinees of een Japanner. Dat laatste is te merken: Japanse iPhones maken een verplicht ‘klik’-geluid bij elke foto, om stiekeme kiekjes te voorkomen.


Worldwide

Onderzoeksbureau IDC rekent erop dat er in 2020 wereldwijd voor 30 miljard dollar (ruim 25,5 miljard euro) aan opgeknapte toestellen verkocht wordt, een groei van jaarlijks 22 procent. Het aandeel van deze telefoons in Nederland is volgens onderzoeksbureau Telecompaper nog klein – rond de 1 procent van alle verkochte toestellen – maar verdubbelde sinds 2016.

Ook interessant