Beveiliging

Jouw woning is veilig tijdens de zomer

Jouw woning is veilig tijdens de zomer
Thuis komen van een zalige vakantie en dan ontdekken dat er tijdens uw verlof is ingebroken. Geen mooie afsluiter van uw verlof! Zorg voor gemoedsrust voor u en uw familie door een camerabewakingssysteem te installeren.
Dieven zullen wel twee keer nadenken vooraleer ze inbreken bij u thuis na het zien van camerabewaking. Deze vorm van huisbeveiliging zit in de lift. Dit is ook logisch, met gemiddeld 87 inbraken per dag in Vlaanderen. Een standaard inbraaksysteem volstaat namelijk niet meer om te voldoen aan het veilligheidsgevoel van de Vlaamse gezinnen. Camerabewaking is de enigste manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Het aanschaffen van camerabewaking is dus zeker een goede investering om alles wat u dierbaar is te beschermen.

Voordelen van een camerabewakingsysyteem

Verhoog uw veilligheidsgevoel
Door het afschrikkingseffect verkleint u de kans op inbraak tot 90%. Inbrekers zetten geen voet meer op uw terrein na het zien van een camera. Hierdoor geeft u zichzelf meer veiligheidsgevoel.
Voordelen van een camerabewakingsysyteem
Financiële en emotionele rust
Met behulp van de camerabeelden is de kans groter dat de inbreker opgepakt wordt. Zo kunt u uw bezittingen alsnog terug krijgen.
Voordelen van een camerabewakingsysyteem
Bekijk beelden live
U kan live beelden bekijken via meerdere toestellen zowel via de computer, tablet of Smartphone, ook als u op vakantie bent. Daarnaast kan u ook beelden uit het verleden makkelijk en snel opvragen…
Voordelen van een camerabewakingsysyteem


Advies en installatie op maat

Camerabewaking geeft een sterk gevoel van veiligheid, en dat is niet voor niets. Het besef dat er een paar extra ogen letten op uw eigendom kan van grote waarde zijn. Omdat veel camerabewakingssystemen tegenwoordig een opnamefunctie bezitten, kunt u altijd beelden op een later tijdstip terugkijken.

Bekijk met een installateur wat voor uw woning de beste locatie is voor de camera’s en hoe u optimaal beschermd kan worden. Met bewegingsdetectoren wordt u op uw telefoon of tablet onmiddellijk verwittigd en kan u live meekijken.

Met een gerust hart op vakantie!

Gaat u op vakantie deze zomer en heeft u schrik dat er wel eens zou kunnen ingebroken worden? De vakantie is de periode bij uitstek voor inbrekers. Met volgende tips helpen wij u alvast op weg om de kans op inbraak te verkleinen:

  • Sluit uw ramen en deuren en controleer dit zeker voordat u vertrekt.
  • Geef uw woning een bewoonde indruk. Laat vrienden of familie uw brievenbus legen en eens uw huis controleren, het gras maaien, de gordijnen sluiten, enz…
  • Leg reservesleutels niet in het zicht of verberg ze niet op voor de hand liggende plaatsen, zoals onder een bloempot of deurmat.
  • Laat geen papiertje achter waarop geschreven staat dat u afwezig bent.
  • Spreek geen boodschap in op uw voicemail of antwoordapparaat met de mededeling dat u op vakantie bent. Schakel uw telefoon liefst door naar vrienden of familie.
Maar zeker bent u natuurlijk nooit. Camerabewaking is de enigste manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid.

Voorkomen is beter dan genezen

Camerabeveiliging is geen overbodige luxe. Vandaag de dag wordt de behoefte aan camerabeveiliging steeds groter. Wacht niet totdat u slachtoffer bent geweest van een inbraak. Bescherm uzelf vandaag nog en kies voor meer gemoedsrust.

Camerabeveiliging