Dossier Batibouw

Batibouw maakt het bezoekers makkelijk

  BE   12 februari 2014 Bron: Batibouw
Batibouw maakt het bezoekers makkelijk
Batibouw stelt alles in het werk om het beursbezoek van haar bezoekers zo efficiënt en comfortabel mogelijk te maken. Particuliere bezoekers worden daarom vriendelijk verzocht zich online te registreren. Dit zorgt voor een beetje extra werk, maar die tijd wint men heel snel terug op de beurs zelf. Dankzij deze focus op efficiëntie gaat Batibouw de strijd aan met files aan de ingang, én zorgt men er voor dat de doorstroom van gegevens naar de exposanten op een gebruiksvriendelijke manier kan gebeuren.

Online registratie: minder files, meer efficiëntie

Na registratie krijgt men immers een PDF met een barcode die geldt als toegangsbewijs. Aan de ingang van Batibouw zullen badgehouders worden uitgedeeld, en het volstaat dat de op voorhand geprinte – en eenvoudig plooibare – PDF daarin wordt gestopt. De bezoeker die zich online heeft geregistreerd en die op Batibouw zijn gegevens wil achterlaten bij een exposant kan dan eenvoudigweg zijn of haar barcode laten scannen. Alle particuliere bezoekers die zich online inschrijven via www.batibouw.com kunnen van dit systeem gebruik maken. Nieuw is dat de exposant de scan kan uitvoeren via een speciale app op zijn of haar smartphone, waardoor het gebruik van een scanner overbodig wordt. Batibouw-exposanten kunnen deze app op de smartphone downloaden via de App Store (IOS) of in Play Store (Android). De gegevens van de bezoeker worden na het scannen naar een beveiligde webomgeving verstuurd. Daar vindt de exposant alle scans en heeft die de mogelijkheid om deze te exporteren.

Batibouw app voor bezoekers: wegwijs op de beurs in een vingerknip

Ook de bezoekers zullen deze manier van gegevens doorgeven zeker kunnen appreciëren. Daarnaast hechten zij echter ook veel belang aan een goede voorbereiding van hun beursbezoek. De website van Batibouw vormt daarvoor een rijke bron aan informatie. Maar er is meer: een handige gratis app voor tablet en smartphone, waarop men eenvoudig het beursplan, de catalogus en nog veel meer kan raadplegen, staat ter beschikking.

De applicatie is volledig gratis en compatibel met iPhone, iPad, Android, Blackberry, Windows phone, Windows Mobile en vele andere platformen. Downloaden kan op batibouw.m.tap.cr.

Eens de applicatie is gedownload, kan men ze vrij gebruiken, ook zonder internetverbinding. Door het gestroomlijnd en overzichtelijk design vindt de beursbezoeker in een vingerknip de informatie die hij of zij nodig heeft. Met behulp van de beurscatalogus op de applicatie, kunnen bezoekers exposanten eenvoudig lokaliseren via hun naam, merk of product.

batibouw 2014

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo