Badkamers

Batibouw 2016: Kinedo maakt van douchen een echte ervaring

Batibouw 2016: Kinedo maakt van douchen een echte ervaring
De badkamer is de laatste jaren getransformeerd van functionele ruimte naar een toevluchtsoord van natuurlijke weldaad en welzijn voor lichaam en geest. Als douchefabrikant maakt Kinedo al meer dan veertig jaar lang van douchen een echte beleving, met oog voor materialen, kleuren, design, vorm en techniek. Sinds de lancering op de Belgische markt heeft het Franse douchemerk een vliegende start genomen. Kinedo overtuigt met kwalitatieve, mooie en tegelijkertijd betaalbare doucheproducten. Op Batibouw toont de producent zijn laatste innovaties.

In de kijker op Batibouw 2016​

Kinedo op Batibouw 2016Kinemagic is een innoverend concept waarmee in minder dan één dag een bad door een ruime douche kan worden vervangen, zonder dat er grote verbouwingen aan te pas komen. De vernieuwde versie is nog stijlvoller, veiliger en toegankelijker dan zijn voorganger.

Wie liever zijn bad behoudt, kan kiezen voor Duo: een ruime douche en een comfortabel bad ineen, met de laagste instap (5 cm) op de markt. Dankzij deze multifunctionele douche-badcombinatie kan de gebruiker genieten van een verfrissende douche, een schuimbad of zelfs een massage.

Helemaal nieuw op Batibouw 2016 is de Kinestone douchebak met leisteen look. Deze extra-vlakke douchebakken zijn leverbaar in vele afmetingen (van 80-180 cm) en in zes natuurtinten. Het gepatenteerde materiaal, Biolith, is van nature minder glad en zeer licht van gewicht, wat het werk voor de installateur vergemakkelijkt. Kinestone kan volledig worden ingebouwd en is dus ideaal voor inloopdouches. Bovendien is de douchebak volledig aanpasbaar en kan deze tijdens de montage op maat worden gezaagd.

Kinedo op Batibouw 2016

Wie zijn douchebak met de Kinespace douchewanden combineert, creëert in een handomdraai een moderne doucheruimte. De Kinespace profielen zijn perfect en eenvoudig af te stellen en worden geleverd inclusief Kineclip: een gepatenteerd scharniersysteem voor een snelle, makkelijke en veilige montage van een douchedeur. Op die manier is de deur te monteren zonder extra mankracht.

Kinedo op Batibouw 2016

Ook interessant