Badkamers

Kraan uit de muur

Kraan uit de muur
De grootste ergernis bij kranen, die zijn gemonteerd op een wastafelblad of een badrand, is de aanslag van kalk en vuil op de plaats waar de kraan is gemonteerd. Deze is vaak moeilijk te verwijderen. Daarom wordt er steeds meer gekozen voor wastafelkranen die op de muur zijn bevestigd. Buiten het hygiënische voordeel ook esthetisch zeer verantwoord.

Mooie series

De meeste kranen komen in series. Dat is wel zo praktisch, want dan hoef je niet voor elke functie een andere kraan uit te kiezen. Bovendien is het simpelweg mooier om een wastafelkraan en douchekraan uit dezelfde serie te plaatsen, dat geeft rust en eenheid in de ruimte. Net als bij de traditionele wastafelkraan kun je voor zowel de uitloop als de bediening van je kraan uit de muur kiezen uit verschillende vormen. De keuze is reuze, dus of je nou houdt van rond of vierkant, strak of elegant, voor elke smaak is er een kraan uit de muur.

Kraan uit de muur


Montage kraan uit de muur

Wanneer je kiest voor een eenhendelmengkraan dan kun je vervolgens kiezen waar je de hendel wilt plaatsen. Vind je het handig om de hendel links van de uitloop te plaatsen of zie je deze liever aan de rechterkant? Het is zelfs mogelijk om de hendel in verticale lijn boven de kraanuitloop te monteren.

Ook interessant