Nieuwbouw

BIK Woningen valt in de prijzen

Woensdag 2 maart 2011 was een succesvolle avond voor de onderneming BIK Woningen, deel van Groep H en gevestigd te Sint-Pieters-Leeuw, want deze onderneming viel maar liefst 2 maal in de prijzen die avond!

Zo werd BIK Woningen ondermeer Laureaat van de Kei van Bouwkroniek, het toonaangevend vakblad in de bouwsector, in de categorie ‘algemene bouwwerken en afwerking’.
Deze Award wordt uitgereikt aan het bedrijf met de meest in het oog springende prestaties gedurende de afgelopen vijf jaar.
De reden dat BIK Woningen deze award won, is dan ook de grote groei in de afgelopen jaren. Waar BIK Woningen 5 jaar geleden een omzet haalde van €800.000,- , steeg dit cijfer in 2009 maar liefst tot 34 miljoen euro.

Daarnaast werd BIK Woningen ook verkozen tot de nieuwe Ambassadeur van de Trends Gazellen bij de middelgrote bedrijven voor de regio Vlaams Brabant. Deze benoeming is het symbool voor gedreven ondernemerschap.

BIK Woningen ontvangt dus een dubbele bekroning voor de veelbelovende cijfers die de onderneming in de afgelopen jaren reeds boekte. Reden van dit succes ligt volgens John Moerman, algemeen directeur van BIK Woningen, aan verschillende factoren: ‘ BIK Woningen focust zich op drie belangrijke pijlers die bijdragen tot ons succes. Vooreerst garanderen wij betaalbare woningen. We doen dit door de budgetten van de klant te respecteren enerzijds, en anderzijds door een aantal conceptwoningen aan te bieden die reeds te koop zijn van €125.000,-. Daarnaast bouwt BIK Woningen op maat, waardoor het begrip ‘Sleutel-op-de-deur’ een nieuwe betekenis krijgt! Zo hebben wij een creatieve cel, waar ideeën en plannen van nul worden opgebouwd in samenspraak met de klant en is er een aangepaste catalogus voor mensen die een gepersonaliseerde woning wensen. Een laatste belangrijke factor in ons succesverhaal is onze voorraad aan gronden. BIK Woningen beschikt steeds over een ruim aanbod, hiervoor werken we samen met verschillende projectontwikkelaars. Door deze pijlers was BIK Woningen in staat de gerealiseerde groei te bereiken.’