Artes Group rekruteert de grootste ploeg van 't Stad

  BE   9 juli 2020 Bron: Artes Group
Artes Group rekruteert de grootste ploeg van 't Stad
Artes Group zoekt versterking voor de grootste ploeg van 't Stad. Dat team is zo straf, dat zelfs de grootste supporters van Antwerp FC en Beerschot ernaar opkijken. Met die creatieve insteek rekruteert Artes Group nieuwe medewerkers om mee te bouwen aan de Oosterweelverbinding.

De Oosterweel-werf is de grootste werf van België. “Om dit reusachtige project in goede banen te leiden, hebben we mensen met specifieke vaardigheden nodig”, zegt Lieselot Vandemaele, communicatieverantwoordelijke bij Artes Group. “Het gaat onder meer om werfleiders, contract managers en projectingenieurs. Allemaal functies die al jaren een vaste plaats hebben in de lijst met knelpuntberoepen van de VDAB. Daarom moeten we extra hard opvallen op de arbeidsmarkt”, vertelt Vandemaele.

Dat doet Artes Group met ‘de grootste ploeg van ’t Stad’. Het bouwbedrijf speelt de concurrentie tussen de twee populairste voetbalclubs van Antwerpen uit in hun nieuwste rekruteringscampagne. Supporters van Antwerp FC en Beerschot kijken vol bewondering naar de grootste ploeg van ’t Stad, ofwel de medewerkers van Artes die aan de Oosterweelverbinding werken.

De campagne wordt de komende weken ingezet op alle grote Artes-werven in de regio, zoals aan de Scheldekaaien en het Gerechtsgebouw. Ook op sociale media rekruteert de grootste ploeg van ’t Stad nieuwe spelers.

Het project Oosterweel dat gebouwd wordt in opdracht van Lantis moet het verkeer rond Antwerpen vlotter laten verlopen en zal de stad meer groene ruimte geven. De totale oppervlakte van de werf bedraagt zo’n 15 000 m˛, waarop een ketenpark met 100 werkplekken werd neergepoot. De THV Rinkoniën, waar behalve Artes Group ook CIT Blaton, Stadsbader en Mobilis deel van uitmaken, is verantwoordelijk voor meer dan 90 bouwwerken: een flyover van meer dan 450 m, nieuwe tunnels, bruggen en wanden. Daarnaast wordt er ook bestaande infrastructuur gerenoveerd.

Alle vacatures bij de grootste ploeg van ’t Stad vind je op degrootsteploeg.be.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo