De Renovatiedag

Architecten kunnen zich nu inschrijven voor De Vlaamse Renovatiedag

18 januari 2016 Bron: NAV
Architecten kunnen zich nu inschrijven voor De Vlaamse Renovatiedag
Op zondag 29 mei 2016 vindt een nieuwe editie plaats van de Vlaamse Renovatiedag. Deze openhuizendag, een organisatie van NAV, de Vlaamse architectenorganisatie en het tijdschrift Ik ga Bouwen & Renoveren, helpt verbouwers op weg naar een ontwerper voor hun droomwoonst. Architecten of interieurarchitecten met een gerealiseerde renovatie in hun portfolio kunnen nu inschrijven.

Heel wat (interieur)architecten zetten dagelijks in op renovaties. En dat levert een schat aan boeiende architectuur op. De Vlaamse Renovatiedag richt daarom een namiddag lang de spotlights op deze verbouwingen. Bezoekers doen niet alleen inspiratie op, maar krijgen ook het verhaal achter de renovatie te horen.

Voor architecten is dit een unieke gelegenheid om hun visitekaartje af te geven. Jaarlijks vinden tal van toekomstige verbouwers zo de ontwerper die op hun lijf geschreven is. Ook deze 18de editie moet het startschot betekenen van een reeks mooie verbouwverhalen.

Aan het beproefde credo – ‘meer dan een namiddag huisjes kijken’ – werd niet geraakt. Naast het project zelf staan ook de personen achter de renovatie centraal.

Uw architectuur in de kijker?

U bent ontwerper en u wilt uw vakbekwaamheid optimaal promoten? Inschrijven kan nog tot en met 26 februari. Het project moet gelegen zijn in Vlaanderen of Brussel. Zowel architecten als interieurarchitecten kunnen een project registreren. Deelnemers kunnen zich bovendien inschrijven met meerdere projecten.

Alle info en inschrijven: www.devlaamserenovatiedag.be/deelnemer

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo