Architecten kunnen zich nog enkele dagen inschrijven voor Mijn Thuis Op Maat 2020

  BE   12 juni 2020 Bron: Netwerk Architecten Vlaanderen
Architecten kunnen zich nog enkele dagen inschrijven voor Mijn Thuis Op Maat 2020
In het bizarre jaar 2020 loopt niets als vanouds. Er bereiken ons veel berichten van architecten die de laatste drie maanden weinig of geen nieuwe opdrachten afsloten. Ons advies? Blijf niet bij de pakken zitten en zorg ervoor dat je als architect de komende maanden zichtbaarder bent dan ooit. Het openhuizenevent Mijn Thuis Op Maat 2020 wil jou als ondernemer in september maximaal in de kijker zetten. Als organisatie kunnen we geen wonderen verrichten, wel jouw vakbekwaamheid extra in de kijker zetten. Schrijf snel in, want de inschrijvingen lopen af op 15 juni.

Klassieke formule getuned

Mijn Thuis Op Maat is aan zijn derde editie toe. Ook voor ons als organisatie is het momenteel koffiedik kijken hoe onze openhuizendag dit najaar in zijn finale plooi gaat vallen. Wel hebben we proactief twee keuzeformules uitgewerkt.

Zo beslis jij als architect hoe je deze editie samen met jouw bouwheer wil invullen. 100% virtueel of het virtuele aangevuld met een fysiek bezoek? Het kan allebei. Dat laatste uiteraard enkel als de dan geldende coronaregels het toelaten.

Een virtuele beleving?

Via woord, beeld en geluid wandelen toekomstige bouwheren twee weken lang het project virtueel binnen. Deel je video-rondleiding met duizenden bezoekers, vertel je verhaal in een inspirerende podcast en babbel digitaal met geďnteresseerde mensen… En met een uitgekiende mediacampagne geven we al dat digitale geweld nog een extra duwtje in de rug. Dat dat werkt, bewees de “blijf-in-uw-kot” editie van onze andere openhuizendag afgelopen mei, de Renovatiedag. Die kon tienduizenden geďnteresseerden overtuigen.

Wat blijft

Wie ter plekke enthousiaste (ver)bouwers wil ontvangen, kan aanvullend de deuren van de woning fysiek openen op zondag 27 september. Want uiteraard blijft persoonlijk contact tussen architect en bouwheer belangrijk. Creatieve, innovatieve architectuur staat daarbij centraal. Naar goede gewoonte krijgen bezoekers niet alleen de kans om binnen te kijken, maar kunnen ze in contact komen met de architect en de bewoners. Aan dat unieke recept wordt niet gesleuteld… Het is een uitgelezen kans om bezoekers rechtstreeks te tonen hoe je als architect omgaat met ruimte, verhoudingen, sfeer, materialen, indeling,... En niet gevreesd: wie meedoet aan de fysieke openhuizendag krijgt ook alle voordelen van het virtuele event.

Inschrijven

Architect? Interieurarchitect? Zin om uit te pakken met een gerealiseerde renovatie? Schrijf je dan nu in via www.mijnthuisopmaat.be/deelnemer.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo