Vastgoed

Amsterdams makelaarskantoor lanceert humoristische podcast over de makelaardij!

Amsterdams makelaarskantoor lanceert humoristische podcast over de makelaardij!
KIJCK. makelaars met diverse kantoren in de regio Amsterdam, lanceerde onlangs als eerste makelaarskantoor een humoristische podcast ‘KIJCK. & Luister’ over het reilen en zeilen in de makelaardij. Met de lancering van de podcast wil het makelaarskantoor de luisteraars meenemen in hun wereld door bijzondere verhalen en avonturen te delen met de nodige humor.

Een inkijkje in de makelaarswereld

De stemmen achter de podcast ‘KIJCK. & Luister’ zijn van Leonie Rump en Nelleke Dijkstra. Rump is geruime tijd werkzaam als register-makelaar en Dijkstra is al vele jaren office manager van diverse makelaarskantoren.

Beide liepen al langer rond met het idee om een podcast te maken en dit was het juiste moment. Er zijn meerdere makelaarskantoren die een eigen podcast hebben, maar een podcast die humoristische praktijkverhalen deelt en alles benadert vanuit een vrouwelijk perspectief is er nog niet.

Rump: ‘We werken al meer dan 20 jaar in de makelaardij en dan maak je zoveel mee. Onze verhalen deelden we natuurlijk al met onze familie, vrienden en collega’s, maar verdienden eigenlijk een groter publiek. Met onze podcast willen wij deze verhalen vertellen en onze vrouwelijke kijk erop geven.’

Geen onderwerp wordt onbesproken gelaten

Verhalen over bizarre woninginrichting, incidenten met huisdieren tijdens de verkoop of problemen met toiletbezoek tijdens een bezichtiging; alles wordt in de podcast besproken. Rump en Dijkstra vertellen op een aanstekelijke manier en vinden het bovendien leuk dat hun luisteraars betrokken zijn door vragen en onderwerpen in te sturen.

Meer weten?

De afleveringen van ‘KIJCK. & Luister’ kunnen worden geluisterd via Spotify. Elke twee weken komt er weer een nieuwe aflevering online, zie https://open.spotify.com/show/6leh15mRe9W8ji004XRYoZ

Ook interessant