Bedrijfsnieuws

Alles naar Wens?

Jonge bouwers zoeken steeds vaker naar zekerheid. Je investeert al je spaarcenten in een woning en het is dan ook logisch dat je verwacht dat alles naar wens verloopt: een huis moet voldoen aan je behoeften en correct gebouwd zijn, moet rekening houden met alle wettelijke voorschriften én voorbereid zijn op de toekomst. Die zekerheid heb je bij woningbouw Huyzentruyt.

Wat je maar wilt
Woningbouw Huyzentruyt bouwt zowel hoekwoningen, rijwoningen, koppelwoningen, als alleenstaande woningen. Je kan bouwen op een bouwperceel van Woningbouw Huyzentruyt of op een eigen perceel. Op Batibouw worden een aantal recente nieuwbouwprojecten voorgesteld. Zo zijn er onder meer nieuwe verkavelingen in Bossuit, Dottignies, Sint-Eloois-Vijve, Bellecourt, Pittem, Opwijk, Bissegem, Kuurne, Wichelen en Evergem.
Daarnaast werden voor de beurs een aantal nieuwe woningtypes gecreëerd. Het type Prato is hier ongetwijfeld een blikvanger. Zijn moderne vormgeving wordt gekenmerkt door de strakke afwerking van de voordeur en garagepoort in 1 geheel. Aan ruimte geen gebrek in deze woning. Met een living van maar liefst 8m30 lang en 3 ruime slaapkamers met dressing wordt dit ongetwijfeld de perfecte woonst voor jonge gezinnen.
Uiteraard kan u nog meer woonideeën opdoen in de vernieuwde 160-pagina dikke bouwgids met tientallen verschillende uitgewerkte woningontwerpen. Of beter nog, om je eigen thuis samen te stellen en ideeën te laten groeien, kan je een bezoek brengen aan het Kijkdorp in Deerlijk. Daar zijn maar liefst 7 afgewerkte projecten vrij te bezichtigen. Op de stand van Woningbouw Huyzentruyt op Batibouw kan u alvast een virtueel bezoek brengen aan deze woningen.

Je eigen accenten
Woningbouw Huyzentruyt bouwt sleutel-op-de-deur, maar niet in de klassieke of enge zin van de betekenis. Wie wil kan in een woonconcept stappen dat van a tot z geregeld is. Alles wordt voor jou tot in de puntjes in orde gebracht. Anderzijds is het ook mogelijk om je eigen accenten te leggen, de inrichting aan te passen aan je eigen familiesituatie of levensgewoonten.
Tijdens het bouwproces wordt een persoonlijke adviseur aangesteld die je doorheen het ganse bouwproces zal begeleiden. Hij blijft ook na de oplevering beschikbaar om tips of bijkomende informatie te geven.
Die geïntegreerde aanpak met een begeleiding van start tot oplevering is uw zekerheid dat alles naar wens verloopt.

Praktisch
Bezoek de stand op Batibouw, paleis 8, stand 206 of breng een bezoek aan het Huyzentruyt Kijkdorp met 7 kijkwoningen, gelegen in de Roelskouter in Deerlijk. Openingsuren en liggingsplan: zie www.huyzentruyt.be

Ook interessant


Build for Life