Vastgoed

21 oktober: opendeur verkaveling Zuiderlaan in Waregem

Langs de Zuiderlaan in Waregem (naast Intermarché) is Woningbouw Huyzentruyt sinds enkele maanden bezig met de bouw van 62 nieuwe woningen in verkaveling “Damkouter”. Momenteel zijn de eerste woningen reeds in hun afwerkingsfase. Daarom wordt nu van de gelegenheid gebruik gemaakt om deze verkaveling open te stellen voor het grote publiek. Op zondag 21 oktober kan je vrijblijvend een kijkje nemen in de reeds in aanbouw zijnde woningen. Zo maak je kennis met het vakmanschap en de werkwijze van Woningbouw Huyzentruyt.

Vernieuwende woonconcepten
Dit nieuwbouwproject ter hoogte van de Nokerseweg ligt op wandelafstand van het centrum van Waregem. De eerste bouwwerken werden gestart begin 2007, ongeveer de helft van de woningen is intussen verkocht.

De woningen worden volgens het gekende instapklare concept van Woningbouw Huyzentruyt afgewerkt, elke woning wordt woonklaar opgeleverd. Het exterieur is volledig voorontworpen in een frisse, eigentijdse look. Samen met Stad Waregem is er bijzondere aandacht besteed aan een gevarieerde architectuur en materiaalkeuze waarbij het gevoel voor eenheid centraal staat. Het interieur daarentegen kan volledig naar wens van de klant worden uitgevoerd. De mogelijkheden om persoonlijke accenten te leggen worden hier steeds zo breed mogelijk gehouden.



Een unieke benadering
Het Huyzentruyt concept is zonder meer uniek op de markt. Originele en doordachte ontwerpen worden professioneel afgewerkt met hoogwaardige materialen, op maat van de klant.
Woningbouw Huyzentruyt legt de lat zeer hoog, op alle vlakken. Zowel op gebied van medewerkers, aanbod van afwerkingsmaterialen, enzovoort. Zorgvuldig geselecteerde en goed opgeleide bouwspecialisten garanderen een gestroomlijnd bouwproces, waarin de verschillende fases naadloos op elkaar aansluiten.

Communicatie is de rode draad
Communicatie is de hoogste prioriteit bij Woningbouw Huyzentruyt. De klant wordt ten allen tijde zo goed en zo volledig mogelijk geïnformeerd over het bouwtraject, de stand van zaken, de planning, enzovoort. Hij heeft daarbij 1 centraal aanspreekpunt, die de bouw van de woning van a tot z opvolgt. Ook na de oplevering van de woning blijven ervaren professionals ten dienste van de klant, om tips, advies of bijkomende informatie te geven. Dit vormt de sleutel tot tevreden klanten.

Praktisch
Bezoek de verkaveling Damkouter: zondag 21 oktober (14-17u30), Zuiderlaan - Waregem (naast Intermarché).
Kom langs en laat je liften tot op 50 m hoogte. Geniet zo van een prachtig zicht van de verkaveling en omgeving.

Meer info:
Woningbouw Huyzentruyt
Wagenaarstraat 33
8791 Beveren-Leie (Waregem)
Tel: 056/736.736 – fax: 056/718.517
info@huyzentruyt.be
www.huyzentruyt.be